LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Grad Varaždin

Varaždinski studenti velikodušno u SC Klubu pomažu najpotrebitijima

Obilježite blagdansko vrijeme pomaganjem drugima. U srijedu se pridružite predavanju o humanitarnim akcijama te pridonesite svojom donacijom.

Obilježite blagdansko vrijeme pomaganjem drugima. U srijedu se pridružite predavanju o humanitarnim akcijama te pridonesite svojom donacijom.

Advent je počeo, a time i vrijeme darivanja. Studenti iz Varaždina svjesni su da je to ujedno i pravo vrijeme za skretanje pozornosti na one najpotrebitije. Upravo zbog toga pozivaju svoje kolege da im se u srijedu, 5. prosinca, s početkom u 19 sati u SC Klubu pridruže na informativnom predavanju o humanitarnim akcijama koje planiraju provoditi do kraja godine, ali i u sljedećoj godini.

Grad Varaždin kroz Socijalnu samoposlugu daruje najsiromašnijima jednom mjesečno paket osnovnih namirnica i potrepština. Osim samog predavanja, u SC Klub možete donijeti i svoje donacije. To ne mora biti ništa veliko i skupocjeno, a može obuhvatiti trajne namirnice, higijenske potrepštine, poslastice ili kavu. Primjerice brašno, ulje, sapun, deterdžent, riža, tjestenina, mlijeko. Pronađite svoju sreću darivajući druge. 

Iako studenti nisu osobito imućan dio populacije, svatko može izdvojiti barem malo za pomoći drugima, osobito u ovo blagdansko vrijeme. Pridružite se svojim darom ili volonterskom aktivnosti i uljepšajte nekome nadolazeće blagdane.

FOTO: PINTEREST