LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Varaždinski SC raspisao natječaj za subvencioniranje smještaja u domovima i privatnim stanovima

Do 3. kolovoza otvorene su prijave na natječaj varaždinskog SC-a za subvencionirano stanovanje u studentskim domovima i privatnim stanovima.

Do 3. kolovoza otvorene su prijave na natječaj varaždinskog SC-a za subvencionirano stanovanje u studentskim domovima i privatnim stanovima.

Studentski centar Varaždin 30. lipnja raspisao je Natječaj za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje redovitih studenata u studentskim domovima Studentskog centra Varaždin i redovitih studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru u akademskoj godini 2020/2021.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti (državljani RH, državljani zemlje članice EU s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH i osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti) visokih učilišta koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru te kandidati koji upisuju redoviti studij u navedenim gradovima u jesenskom roku, a koji nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Studenti se mogu natjecati isključivo za smještaj u domove koji se nalaze u mjestu u kojem studiraju, pri čemu valja naglasiti da su izuzetak studenti Učiteljskog fakulteta u Zagrebu – Odsjek Čakovec, koji se mogu prijaviti na natječaj za smještaj u studentske domove SC-a Varaždin. Studenti se ove godine natječu za 811 mjesta u studentskim domovima SC-a Varaždin, 40 subvencija za smještaj kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, 25 subvencija za studente smještene u privatnim stanovima u Koprivnici, 10 subvencija za privatni smještaj u Križevcima i 15 subvencija za privatni smještaj u Bjelovaru.

Prijave na natječaj dostavljaju se isključivo poštom do 3. kolovoza 2020. godine:
– Uvjet je da prijava na natječaj s propisanom dokumentacijom upućena poštom preporučeno ili predana ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga. Dan predaje pošti, odnosno ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga, smatra se danom predaje Studentskom centru Varaždin. Preporučujemo studentima da ne čekaju zadnji dan za slanje prijave već da prijavu pošalju čim prikupe potrebnu dokumentaciju kako bi u natječajnom roku mogli provjeriti je li prijava stigla. – stoji u Natječaju.
Dokumentaciju koju je moguće pronaći na poveznici, a gdje su dostupne i ostale informacije i tekst Natječaja te najčešća pitanja, treba poslati na sljedeću adresu:
 
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
STUDENTSKI CENTAR VARAŽDIN
(NATJEČAJ ZA SMJEŠTAJ)
Julija Merlića 9
42000 Varaždin

Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 14. kolovoza 2020. godine na oglasnoj ploči Studentskog centra Varaždin te na internetskoj stranici SC-a. Brucoši imaju pravo popuniti 30% kapaciteta studentskih domova u Varaždinu, a u slučaju manjeg broja prijava na višim godinama, i veći dio.

Prigovori na rezultate natječaja upućuju se Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra u roku od 8 dana od dana objave rezultata, isključivo poštom, preporučeno, na navedenu adresu s naznakom: Povjerenstvu za rješavanje prigovora. Potrebno je pažljivo pregledati tekst Natječaja, potrebnu dokumentaciju i ostale informacije zbog nekih izmjena u ovogodišnjem Natječaju.
FOTO: STUDENTSKI CENTAR VARAŽDIN