LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Završna ceremonija natjecanja Regional Case Study

Uspješno završeno treće izdanje natjecanja Regional Case Study (RCS)

Nakon nepunih mjesec dana rješavanja poslovnih slučajeva u kojem su sudjelovali studenti iz cijele Hrvatske, predstavnici poduzeća proglasili su najbolje te im uručili nagrade.

Nakon nepunih mjesec dana rješavanja poslovnih slučajeva u kojem su sudjelovali studenti iz cijele Hrvatske, predstavnici poduzeća proglasili su najbolje te im uručili nagrade.

Ovogodišnja, završna ceremonija natjecanja Regional Case Study (RCS) u organizaciji START-UP udruge održana je u klubu Pietas Julia u Puli na kojem su poduzeća partneri proglasili pobjednike. Također, proslavljeno je i 5 godina udruge. Odano je priznanje volonterima udruge Tini Dužman Milovan, Ivani Ajduković Prepušt, Ivanu Nekić, Sanji Radolović, Valteru Iliću i Doris Pajković. Za dugogodišnju potporu radu udruge priznanje „Prijatelj udruge“ dobili su Cinzia Zubin, docentica Morena Paulišić (FET) i Vedrana Zovak. Za dobru atmosferu bio je zadužen DJ Smile, a mnogobrojne posjetitelje zabavio je Plesni centar Studio pod vodstvom Fabrisa Radina i Rosemarie Miletić.

Nakon nepunih mjesec dana rješavanja poslovnih slučajeva u kojem su sudjelovali studenti iz cijele Hrvatske, predstavnici poduzeća proglasili su najbolje te im uručili nagrade. Svi natjecatelji dobili su certifikate za sudjelovanje u RCS-u. Natjecatelji su imali priliku rješavati poslovne slučajeve koje su predstavili: Uniline, Infobip, Agena Marin, Zračna luka Pula, Concrete i Glavani park.

Za poslovni slučaj od Uniline, najboljim je proglašen tim Optimisti (Vladimir Puvača, Iva Radičević) i osvojio je nagradu od četiri tisuće kuna. Drugo i treće mjesto su osvojili tim Hrabrih (Danira Batinić, Tatjana Pokupec) i tim T&T (Teuta Špoljarić, Tina Jelovac). Pobjednike je proglasila Nina Stepčić iz odjela ljudskih resursa Uniline-a.

Prvonagrađeni tim za poslovni slučaj od Infobipa je Stormtroopers (Vedrana Jakus, Mariana Martinčić, Luana Racan). Drugo i treće mjesto su osvojili tim FOI1 (Bernarda Matković, Ivan Dokuzović) i tim 420 (Dino Marenić, Ana Zukolo, Matea Zukolo). Pobjednike je proglasila Katja Bilić iz Infobipa.

Završna ceremonija natjecanja Regional Case Study (RCS) - Tim Stormtroopers, FOTO: START-UP udruga
 
Za poslovni slučaj od Zračne luke Pula, najboljim je proglašen M&J Marketing land (Mateja David, Jelena Tenčić), drugi je Žuto-zeleni tim (Karlo Lukić, Mateja Baotić), a treći Couple team (Vladimir Fašaić, Josipa Hip). Pobjednike je proglasio Dean Boljunčić, voditelj komercijalnog sektora Zračne luke Pula.
 
Završna ceremonija natjecanja Regional Case Study (RCS) - Tim M&J Marketing land, FOTO: START-UP udruga
 
Najbolji u rješavanju poslovnog slučaja Concrete je tim Osijek (Iva Pavlović, Dora Perić, Krešimir Strahonja). Drugo i treće mjesto su osvojili tim Girl Power (Elizabeta Mrvčić, Ivana Medved, Maja Lipovac) i Flower Power (Andrea Paula Rajić, Kristina Brajković). Pobjednike je proglasila vlasnica Concrete Patrizia Milani.
 
Završna ceremonija natjecanja Regional Case Study (RCS) - Tim Osijek, FOTO: START-UP udruga
 
Prvonagrađeni tim za poslovni slučaj Glavani Parka je tim Zakaj ne (Lana Gabrijelić, Krešimir Božak). Drugo i treće mjesto su osvojili tim FOI (Ivona Crnac, Marija Marković, Maja Šporčić) i Teevee (Antonia Glavan, Vilim Stubičan). Pobjednike je proglasio Darko Legin iz Glavani Parka.
 
Završna ceremonija natjecanja Regional Case Study (RCS) - Tim Zakaj ne, FOTO: START-UP udruga
 
Najbolji u rješavanju poslovnog slučaja Agene Marin je tim Zaratina (Olja Zubčić). Drugo i treće mjesto su osvojili tim Laganini (Filip Gracin, Lucija Ivanda) i Arger (Karolina Drvodelić, Lovre Šeremet).
FOTO: START-UP UDRUGA