LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska udruga mladih i Ekonomska klinika

Uspješno održan prvi popularni MeetUp „Žene u poduzetništvu”

Mlade studentice, poduzetnice i svi zainteresirani za ovo zanimljivo društveno događanje sudjelovali su u panel-diskusiji i druženju.

Mlade studentice, poduzetnice i svi zainteresirani za ovo zanimljivo društveno događanje sudjelovali su u panel-diskusiji i druženju.

Pod organizacijskom palicom Hrvatske udruge mladih i Ekonomske klinike u petak, 27. 11. održan je prvi ovogodišnji MeetUp Žene u poduzetništvu“. U prepunom klubu Pepermint okupile su se neke od najpoznatijih hrvatskih poduzetnica  Kristina Ercegović, Ljiljana Pišpek Mlinarić, Elizabeta Novaković, Valentina Salaj Ćetković, Elizabeta Planinić i Diana Gluhak.

Mlade studentice, poduzetnice i svi zainteresirani za ovo zanimljivo društveno događanje sudjelovali su u panel-diskusiji i druženju. Moderatorski tron ovoga puta zauzela je kolumnistica i komičarka Andrea Andrassy, koja je uspješne žene redom nasmijala i pitala ih sve o njihovom putu do uspjeha. Mahom ženska publika uživala je u ugodnom razgovoru, mnoštvu ideja koje su prštale i Andrejinom istančanom smislu za humor.

Poduzetnica Kristina Ercegović rekla je kako joj je uvijek drago surađivati s mladima i nadodala:

 Samo treba krenuti, nema straha i odustajanja od snova i ideja. Ovo je hvalevrijedna inicijativa i podržavam vas u potpunosti. Uvijek se rado odazivam pozivima mladih, moja misija je poticati ljude da pokrenu vlastiti biznis, a smatram da je to najbolje kad si mlad, kad nemaš brige, kredite. Tad smo najproduktivniji.

Nakon formalnog dijela uslijedilo je neformalno poslovno druženje u kojem su se sve potencijalne mlade poduzetnice mogle približiti svojim uzorima u poduzetničkom svijetu i razmjenjivati ideje i mišljenja.

Rea Rančić i Suzana Crepulja u ime organizacije zahvalile su mnogobrojnoj publici na vrlo uspješnom prvom MeetUp-u i pozvale ih da i dalje prate raznolika događanja ovih dviju udruga.