LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ELSA Hrvatska prošlog tjedna u Opatiji ugostila studente prava iz cijele Europe

Uspješno održan International Council Meeting Croatia 2013 (ICM Croatia)

Prošlog tjedna u Opatiji održan je međunarodni susret studenata prava iz cijele Europe pod nazivom International Council Meeting Croatia 2013 (ICM Croatia). Susret je trajao od 27. do 2. studenoga.

Prošlog tjedna u Opatiji održan je međunarodni susret studenata prava iz cijele Europe pod nazivom International Council Meeting Croatia 2013 (ICM Croatia). Susret je trajao od 27. do 2. studenoga.

Prošlog tjedna u Opatiji održana je međunarodna konferencija studenata prava iz cijele Europe pod nazivom International Council Meeting Croatia 2013 (ICM Croatia). Susret je trajao od 27. do 2. studenoga.

Sedmodnevnu konferenciju organizirala je Studentska udruga Pravnog fakulteta, ELSA (European Law Student Association) Hrvatska, a ICM organiziran je po drugi put u Hrvatskoj, i to nakon dugih 15 godina.

Sudionici konferencije imali su priliku tijekom cijelog tjedna prisustvovati tematskim radionicama kao što su: Seminari i konferencije, Akademske aktivnosti, STEP (studentska razmjena i praksa), i dr. Konferencija je bila i domaćin raspravi o proračunu međunarodne ELSA organizacije, dodjeljivanju idućeg ICM-a...

Cijeli događaj vodio je međunarodni odbor na čelu s predsjednicom Anneloes Djikstra, a važno je napomenuti i da je članica istog odbora i Ana Roce, studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Konferenciji su prisustvovali uvaženi gosti i bivši članovi ELSA-e, hrvatski europarlamentarac Andrej Plenković, povjerenik europske Komisije Neven Mimica, dekan Pravnog fakulteta u Zagrebu Hrvoje Sikirić, zamjenica gradonačelnika Opatije Marina Gašparić, odvjetnica Sandra Budimir, i brojni drugi.

International Council Meeting Croatia
 
Predavanje s ICM-a
 

Organizaciju je vodila idejna začetnica ICM-a u Hrvatskoj, višegodišnja predsjednica ELSA-e Zagreb i ELSA-e Hrvatska, studentica prava Andrea Konjević, u suradnji s timom kojeg su činili: Maja Lijović, Ana Penava, Marko Dolenec, Bea Šebalj, Mirna Malbašić, Vedran Stanković, Ante Fumić, Mia Vučevac, Tadijana Vukušić, Anja Lučić, Ružica Zlatić, Tihana Javor i Darija Tomljenović.

FOTO: ELSA HRVATSKA