LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRVO MJESTO ZA PODUZETNIČKI PROJEKT

Uspjeh studenata u Splitu

Osim novčano studenti su za svoje projekte nagrađivani i upis na akademiju.

Osim novčano studenti su za svoje projekte nagrađivani i upis na akademiju.

Tim Growi sa Sveučilišta u Splitu osvojio je prvo mjesto među studentskim poduzetničkim projektima prve generacije u sklopu StartIT Student projekta. Velika završnica održana je 29. rujna u prostorijama PICS-a. Drugo mjesto je osvojio tim DevelopARR, treće tim termiNav i četvrto tim Evala. 

Nagrade za najbolja tri tima dodijeljene su u iznosima od sedam, pet i tri tisuće kuna. Također osim novčane nagrade, pobjednici su dobili i direktan upis na sedmotjednu StartIT akademiju. Studentski poduzetnički projekt StartIT Student pokrenut je u suradnji ICT županija i Fakultetom elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB), a namijenjen je studentima koji žele svoje znanje primijeniti u poduzetništvu i ideje pretvoriti u proizvod spreman za tržište. 

Sudjelovanjem u ovom projektu, 30 studenata je imalo priliku izraditi vlastiti prototip za tržište. Svoje projekte su izradili uz pomoć mentora, a uz to su još imali priliku naučiti izraditi poslovni plan, istražiti tržište te se upoznati s vještinama javih nastupa. 
FOTO: PEXELS