LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Split

Uskoro započinje obnova splitskog Hostela Spinut. Evo kako bi trebao izgledati

Splitski Hostel Spinut uskoro će započeti s velikom obnovom, a s obzirom na značaj ovih radova, budući stanari mogu očekivati još ugodniji i kvalitetniji boravak.

Splitski Hostel Spinut uskoro će započeti s velikom obnovom, a s obzirom na značaj ovih radova, budući stanari mogu očekivati još ugodniji i kvalitetniji boravak.

Studentski centar Split objavio je sjajne vijesti o nadolazećim radovima u Hostelu Spinut. Naime, uspješno je proveden postupak nabave za dva značajna projekta, za klimatizaciju studentskog doma i obnovu sanitarnih čvorova. Splitski Hostel Spinut uskoro će započeti s velikom obnovom, a s obzirom na značaj tih radova, budući stanari mogu očekivati još ugodniji i kvalitetniji boravak.

Hostel Spinut pruža sve pogodnosti koje nudi hotelski smještaj, uključujući 113 soba, od kojih su tri jednokrevetne prilagođene osobama s invaliditetom. Hostel nudi 24-satnu recepciju, vrhunsku uslugu restorana s profesionalnim osobljem te caffe-slastičarnicu i ljetnu terasu za relaksaciju. Gosti također mogu koristiti TV salu, četiri čajne kuhinje i informatičku učionicu, što sve zajedno osigurava ugodan boravak u tom hostelu s tri zvjezdice. Blizina gradskog centra i marjanskih plaža, koje pružaju hladovinu borovih šuma i sunčane stijene, dodatno doprinosi privlačnosti tog smještaja.


Splitski SC uputio važnu poruku studentima s pravom na subvencionirano stanovanje u privatnom smještaju


Ova ulaganja u studentski smještaj dodatno će poboljšati uvjete života studenata. Postavljanje klimatizacijskih uređaja omogućit će ugodniji boravak tijekom cijele godine, dok će obnova WC-a osigurati modernizaciju i veću funkcionalnost sanitarnih prostora.
 

„Radujemo se skorom početku radova i vjerujemo da će i budući stanari doma biti oduševljeni naporima Studentskog centra Split da njihov boravak tijekom studiranja bude što ugodniji!” – poručili su iz Studentskog centra u Splitu.


U Splitu uvedena autobusna linija namijenjena samo studentima


Splitski Studentski centar je objavio idejno rješenje radova, koje možete pogledati u sljedećoj Instagram objavi.
 

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR SPLIT
FOTO: STUDENTSKI CENTAR SPLIT