LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Zagreb

Uskoro kreće useljavanje u studentske domove – evo što je potrebno učiniti

Studentski centar u Zagrebu objavio je ključne datume koje se tiču useljenja studenata u studentske soba ako su ostvarili pravo na smještaj u nekom od zagrebačkih domova.

Studentski centar u Zagrebu objavio je ključne datume koje se tiču useljenja studenata u studentske soba ako su ostvarili pravo na smještaj u nekom od zagrebačkih domova.

Studentski centar u Zagrebu obavijestio je o datumima tijekom kojih se studenti mogu useliti u svoje sobe ako su na to ostvarili pravo prema rezultatima natječaja za smještaj. Ključni datumi jesu 27. kolovoza, 29. kolovoza i 5. rujna.
Vezano:
Studenti koji su trenutno u ljetnom smještaju mogu se 27. kolovoza preseliti u kategoriju smještaja koju su ostvarili u natječaju. U subotu, 29. kolovoza i 5. rujna obavljat će se izvanredno useljenje studenata od 8 do 12 sati.  

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Plaćanje rezervacije moguće je do 1. rujna 2020. od 8 do 10 sati, a redovno useljenje traje do 10. listopada 2020. godine, do kada je moguće i pokriti trošak smještaja, a to možete učiniti online na poveznici. Vremenski rok za plaćanje rezervirane sobe je do 10. rujna 2020., nakon toga se rezervacije brišu, a studenti mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba.
FOTO: UNSPLASH