LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska studentska asocijacija

Uskoro kreće projekt Subotnja COVID špica, čiji će gost biti i Studentski centar!

U sklopu projekta Hrvatske studentske asocijacije održat će se niz online predavanja u kojima će se mlade informirati o posljedicama koronavirusa na tržište rada.

U sklopu projekta Hrvatske studentske asocijacije održat će se niz online predavanja u kojima će se mlade informirati o posljedicama koronavirusa na tržište rada.

Hrvatska studentska asocijacija pokrenula je jedan od najnovijih projekata udruge – Subotnju COVID špicu. Projekt je nastao kako bi se mladima pomoglo u razumijevanju krize te kako bi im se objasnilo koji je njezin učinak na sadašnje i buduće vrijeme.

Riječ je o projektu koji je namijenjen studentima i mladim osobama koje imaju viška slobodnog vremena i polako stupaju na tržište rada, onima koje zanima kako su se tvrtke prilagodile koronavirusu, onima koje zanima što će biti s ovogodišnjom sezonom te onima koji se žele informirati o posljedicama virusa na tržište rada.

Sve one koje zanimaju gore navedene stvari pozivaju da im se pridruže u nizu online predavanja i to svake subote u 12 sati, gdje će ih dočekati predavači koji će u nešto manje od pola sata ispričati kako su se snašli u novoj epidemiološkoj situaciji. Osim toga, ispričat će što ih čeka kada nastupe još neke posljedice koronavirusa, nakon čega možete postavljati pitanja vezana uz ono što vas zanima.

Prvo je na redu predavanje agencije 404 na temu Problematika koju povlače studentski poslovi i prakse u agencijama koje će se održati 16. svibnja. Zatim 23. svibnja slijedi predavanje Valamar Holiday Hotels & Resortsa: Očekivanja za sezonu 2020. Zadnje po redu jest predavanje Studentskog centra na temu Problemi studentskih poslova, domova i isplata.

Više o načinu prijave možete pronaći na poveznici.
FOTO: FLICKR