LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
LEADERSHIP U VISOKOM OBRAZOVANJU

Uskoro besplatni online seminar o vođenju u visokom obrazovanju

Seminar će voditi profesorica Libby V. Morris I profesor Ed Simpson s Instituta za visoko obrazovanje Sveučilišta u Georgiji u SAD-u.

Seminar će voditi profesorica Libby V. Morris I profesor Ed Simpson s Instituta za visoko obrazovanje Sveučilišta u Georgiji u SAD-u.

U okviru EU projekta SKAZVO, Agencija za znanost i visoko obrazovanje organizira besplatni online seminar pod naslovom Reflections on Leadership in Higher Education: Developments, Challenges and Examples of Good Practice.

Seminar će se održati na engleskom jeziku, vodit će profesorica Libby V. Morris te profesor Ed Simpson s Instituta za visoko obrazovanje Sveučilišta u Georgiji u SAD-u, a polaznici će dobiti uvid u područje vođenja, odnosno leadershipa u visokom obrazovanju. U tom će kontekstu biti predstavljen konceptualni model u okviru kojeg se mogu promatrati različiti organizacijski izazovi i specifična organizacijska pitanja, a tijekom seminara bit će prikazani i praktični pristupi adresiranju individualnih i organizacijskih potreba u svrhu pomaganja sudionicima pri pokretanju i razvijanju različitih razvojnih aktivnosti leadershipa u njihovu lokalnom okruženju.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se do 2. studenog 2021. godine do 16 sati što je moguće učiniti na poveznici.

Predviđeno vrijeme održavanja je srijeda 3. studenog 2021. godine od 15:00 do 17:00 sati.

Svi prijavljeni sudionici zaprimit će dan prije samog seminara Zoom poveznicu kojom će se moći uključiti u događanje.
 
FOTO: UNSPLASH