LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svjetski dan slobode medija

USKN Komuna raspisala natječaj za najbolju fotografiju, pisani i likovni rad

U sklopu simpozija „Mediji na drukčiji način“ raspisan je natječaj za najbolje studentske radove, a tema je ovog izdanja „Žene u medijima“. Prijave traju do 30. travnja u ponoć.

U sklopu simpozija „Mediji na drukčiji način“ raspisan je natječaj za najbolje studentske radove, a tema je ovog izdanja „Žene u medijima“. Prijave traju do 30. travnja u ponoć.

Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna i ove godine povodom Svjetskog dana slobode medija organizira simpozij Mediji na drukčiji način. Tema je devetog izdanja Žene u medijima, a održat će se 4. svibnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u dvorani Zagreb.

Kao i svake godine do sada, u sklopu simpozija organiziran je i natječaj za najbolje studentske radove u sljedećim kategorijama: fotografija, likovni i pisani rad. Natječaj je otvorenog tipa, odnosno nema zadanih tema – jedini je uvjet da tema rada bude povezana s temom ovogodišnjeg simpozija.

Pravila za sudjelovanje:

  • na natječaj se mogu prijaviti svi studenti sa svih smjerova, fakulteta, sveučilišta
  • osoba smije poslati najviše dvije fotografije, dva likovna uratka i dva pisana rada
  • za sve radove natjecatelj mora smisliti vlastiti naslov, a za fotografiju i likovni uradak treba napisati i kratak opis (do dvije rečenice)
  • pisani rad mora imati najmanje karticu teksta (1800 znakova s razmacima)
  • sve radove s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem šaljete na e-mail uskn.komuna@gmail.com s naslovom NATJEČAJ
  • radovi se primaju do 30. travnja u ponoć

Za likovni rad i fotografiju dozvoljene su sve tehnike crtanja i kreativnog izražavanja te svi alati za uređivanje fotografija. Pisani rad treba imati uvod, razradu i zaključak, a cilj je izraziti i argumentirati svoja mišljenja, ideje i stajališta. Stoga organizatori savjetuju da bude pisan u stilu eseja, kritike ili kolumne te da izbjegavate formu seminarskog rada.

Radovi se anonimno šalju žiriju. Svi će biti izloženi u predvorju dvorane Zagreb za vrijeme simpozija, kada će se proglasiti pobjednici. Nagrade osiguravaju: Jesenski i Turk, HUOJ, Gavella, Algoritam, Pani ZagrebKim’s CoffeeGood Vibrations, PickboxMuzej iluzijaMuzej suvremene umjetnosti.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nam se obratiti na Facebook USKN KomunaFacebook Mediji na drukčiji načinTwitter USKN Komuna, e-mail uskn.komna@gmail.com i Blog USKN Komuna.

FOTO: PIXABAY