LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Uručene nagrade, priznanja i diplome najboljim studentima KBF-a

Jučer je svečano obilježen Dan Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Splitu pri čemu su uručene nagrade studentima i svima koji svojim radom doprinose Fakultetu na određeni način.

Jučer je svečano obilježen Dan Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Splitu pri čemu su uručene nagrade studentima i svima koji svojim radom doprinose Fakultetu na određeni način.

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Splitu jučer je, 10. rujna, proslavio svoj dan u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu pri čemu su uručene nagrade i priznanja najboljim studentima, ali i diplome.

Priznanje za najbolji seminarski rad otišlo je u ruke studenta pete godine integriranog filozofsko-teološkog studija Marinu Tokiću za prošlogodišnji rad pod naslovom Friedrich Nietzsche i njegova kritika kršćanstva. Priznanja su dodijeljena i najboljim diplomantima na diplomskom teološko-katehetskom studiju u prošloj akademskoj godini 2018/2019. i to Matei Ćaleta koja je završila sveučilišni diplomski teološko-katehetski studij s prosječnom ocjenom izvrstan, s prosjekom 4,78, te Mili Jermelić koja je završila sveučilišni diplomski teološko-katehetski studij s prosječnom ocjenom izvrstan i prosjekom 4,77.
– Sukladno Pravilniku o nagrađivanju KBF-a u Splitu nekoliko studenata primilo je nagrade za najbolji uspjeh i seminarski rad. Priznanja su dodijeljena: Mislavu Matijašiću koji je akademske godine 2018/2019. odslušao cjeloviti program prve godine Integriranoga preddiplomskog i diplomskog filozofsko-teološkog studija s prosječnom ocjenom 5,00; Matei Popović koja je akademske godine 2018/2019. odslušala cjeloviti program treće godine preddiplomskog teološko-katehetskog s prosječnom ocjenom 4,35 te Viktoriji Jerković koja je akademske godine 2018/2019. odslušala cjeloviti program prve godine diplomskoga teološko-katehetskog studija s prosječnom ocjenom 4,63. – stoji u priopćenju.
Dodijeljena su i priznanja najboljim diplomantima na integriranomu filozofsko-teološkom studiju u prošloj akademskoj godini 2018/2019. Ta nagrada uručena je Mariji Matanović koja je završila sveučilišni integrirani filozofsko-teološki studij s prosječnom ocjenom izvrstan i prosjekom 4,5
te Marinu Tokiću koji je također završio sveučilišni integrirani filozofsko-teološki studij s prosječnom ocjenom izvrstan, a prosjekom 4,5.

Povelja zahvalnosti dodijeljena je Maneti Mioč i gospođi Ljiljani Tomić prigodom odlaska u mirovinu kao znak priznanja i zahvale za dugogodišnji rad. Svima nagrađenima čestitao je dekan Fakulteta dr. Parlov.

Na Fakultetu je na integrirani filozofsko-teološki studij te na preddiplomski i diplomski teološko-katehetski studij trenutno upisano 208 studenata, a tijekom prošle godine 44 studenta uspješno su završila predviđene studijske programe
FOTO: SPLITSKO-MAKARSKA NADBISKUPIJA