LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljetna škola u Puli

Uronite u osnove programiranja sasvim besplatno

Provedite produktivno svoje ljeto i naučite programirati u ljetnoj školi koju organizira platforma Istra IT Land.

Provedite produktivno svoje ljeto i naučite programirati u ljetnoj školi koju organizira platforma Istra IT Land.

U Istri je nedavno pokrenuta platforma Istra IT Land koja je već pokrenula svoj prvi projekt: ljetnu školu programiranja koja će se održati u Puli. Ovo je jedinstvena prilika za sve koji žele naučiti osnove programiranja, ali i ostvariti uspješnu karijeru u IT-sektoru. Škola je potpuno besplatna za sve polaznike i namijenjena je svim zainteresiranima, neovisno o struci ili dobi, objavljuje portal InspireMe.hr.

Ova ljetna škola trajat će dva tjedna i održavat će se od 23. srpnja do 4. kolovoza. Predavanja će se održavati svakog dana osim ponedjeljkom od 18 do 22 sata u klubu Kotač na adresi Ljudevita Gaja 3, a sastojat će se od teorijskog i praktičnog dijela tijekom kojih će sudionici moći naučiti o nužnim alatima za efikasnu organizaciju, kodiranje i pronalaske rješenja te osnovnim konceptima programiranja i njihovoj primjeni u jednostavnoj aplikaciji. Voditelj ljetne škole je Matej Šimunić, digitalni nomad iz Pule koji je radio u Peruu, Kolumbiji, Ekvadoru, Šri Lanci i Filipinima, a počeo se baviti programiranjem prije sedam godina.

Pohađanje ove ljetne škole preduvjet je za sudjelovanje u Akademiji koja će biti održana najesen, a u kojoj će sudionici moći nadograditi znanje stečeno tijekom ljetne škole. Akademija će trajati 6 mjeseci, a sudionici će biti u prilici naučiti sve detalje razvoja mobilnih aplikacija.

Svi zainteresirani za ovu ljetnu školu mogu se prijaviti putem obrasca koji je dostupan na poveznici. Prijave su otvorene do 22. srpnja 2019, no treba napomenuti kako je broj polaznika ograničen uz veliki očekivani interes, zato požurite i pošaljite svoju prijavu čim prije.

FOTO: PIXABAY