LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Marketing

Upoznajte Underline – marketinšku konferenciju u organizaciji Ekonomske klinike

Underline će se održati u petak, 3. lipnja od 14:30 do 19:30 te u subotu, 4. lipnja od 9:30 do 16:00 u hotelu Academia.

Underline će se održati u petak, 3. lipnja od 14:30 do 19:30 te u subotu, 4. lipnja od 9:30 do 16:00 u hotelu Academia.

Nagrađivani Underline u organizaciji Ekonomske klinike koji je prošle godine educirao više od 400 sudionika o aktualnim temama iz digitalnog marketinga ove godine dolazi u novom ruhu – kao dvodnevna marketinška konferencija!

Tijekom dva dana najveći marketinški stručnjaci u Hrvatskoj sa studentima i svim ostalim zainteresiranim posjetiteljima podijelit će svoje poslovne priče te predstaviti brojne marketinške pozicije u agencijama i tvrtkama današnjice.

Nakon predavanja uslijedit će druženje sudionika i predavača te neizbježan networking, a tijekom trajanja konferencije svi prisutni imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade koje je osigurao Digitalni Superheroj, platforma za online edukaciju iz digitalnih vještina.

Svatko može pronaći nešto za sebe

Od šašavog predavanja o dizajnu, preko brandinga i rebrandinga, važnosti kvalitetnog storytellinga, pa sve do SEO-a, performance marketinga i noviteta koje nam u tekućoj godini donosi Meta - na Underlineu svatko može pronaći nešto za sebe. Cijelu agendu možete pronaći na službenoj web stranici konferencije.

Kada i gdje?

Underline će se održati u petak, 3. lipnja od 14:30 do 19:30  te u subotu, 4. lipnja od 9:30 do 16:00 u hotelu Academia (Ul. Ivana Tkalčića 88, 10000 Zagreb).

Velika podrška marketinškog svijeta

Generalni sponzori projekta su Real Grupa, Digitalni Superheroj i Httpool, a konferenciju podržavaju i marketinške agencije Millenium Promocija, Kala Presence, 404 i Fabula, kao i Vinolog. Kao i uvijek - svi su dobrodošli Na Underline su dobrodošli svi - studenti, poduzetnici, nezaposleni, vlasnici manjih obrta i start up-a, zaposlenici u marketinškim agencijama, kao i ostali koji žele nadograditi svoje znanje i proširiti vidike u digitalnom marketingu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka i na taj način osigurati si mjesto na ovogodišnjem izdanju projekta! Prošle godine tražila se sjedalica više, ne dopustite da vam prilika izmakne iz ruku!
FOTO: PRESS