LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studiraj po američkom sistemu

Upiši faks na kojem učiš kroz praksu: RIT Croatia čuva mjesto za tebe!

Započele su rane prijave na RIT Croatia! Svi koji se prijave imaju prednost pri dodjeli stipendija!

Započele su rane prijave na RIT Croatia! Svi koji se prijave imaju prednost pri dodjeli stipendija!

Prijave na RIT Croatia u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2020., a prijavljeni kandidati imaju prednost kod donošenja odluke o dodjeli financijske potpore. Oni koji se pak prijave do 15. prosinca 2019. godine u prilici su ostvariti dodatni popust na školarinu. Svi koji promišljaju o promjeni fakulteta na RIT Croatia ne gube godinu: studenti koji se odmah prijave, u mogućnosti su početi s predavanjima već u siječnju 2020.!

PRIJAVI SE odmah i iskoristi prednosti ranog upisnog roka. Prijava ne košta ništa, a možda te zainteresira!

Zamisli da studiraš na engleskom jeziku? S kolegama iz Hrvatske, Amerike pa čak i iz egzotičnih zemalja poput Trinidada i Tobaga radiš na grupnim projektima! Gotovo na tjednoj bazi na predavanjima slušaš gostujuće stručnjake iz industrije, imaš prilike učiti o novijim konceptima poput blockchain tehnologija ili primjerice design thinkinga. Možeš otići studirati u Ameriku i Dubai. I ono najvažnije – ne učiš napamet već znanja stječeš kroz praksu! E, pa takva obrazovna institucija postoji i ima kampuse u Dubrovniku i Zagrebu – zove se RIT Croatia.

RIT Croatia međunarodni je kampus američkog sveučilišta RIT, poznatog po obrazovanju usmjerenom na razvoj karijere. RIT Croatia provodi sljedeće američke visokoobrazovne studije: Međunarodno poslovanje, Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing te Service Management. Po uspješnom završetku studija njegovi studenti stječu: američku diplomu, hrvatsku diplomu, radno iskustvo, hrpu prijatelja i zajednicu do kraja života. No, idemo redom.

Stečeno radno iskustvo tijekom studija nije više prednost – to se očekuje!

Možda neki razmišljaju na sljedeći način: Pa tek upisujem faks; neću već sad razmišljati o poslu, i to je sasvim u redu, no na intervjuu za posao danas možeš očekivati pitanja poput: Što ste sve radili tijekom studija?. Ako te lovi panika, ne brini – RIT Croatia ima osmišljen program stručne prakse i mnogobrojnih prilika za stjecanje praktičnih znanja na nastavi i izvan nje. Po uzoru na američki model, jedini u Hrvatskoj ima pomno osmišljen sustav od 800 do 1200 sati stručne prakse koje studenti obavljaju u području odabranog studija – znači financijaši su u financijama, programeri programiraju, marketingaši se bave marketingom, studenti Service Managementa u praksi uče kako je raditi u uslužnom sektoru.

Start-up generacija: pretvori poslovnu ideju u stvarnost

Nadalje, razmišljaš o vlastitom poslovanju? Evo zanimljivosti za tebe! Na prvoj godini studenti Međunarodnog poslovanja uče kako poslovanje od ideje pretvoriti u stvarnost. Rade poslovne planove i na kraju ih predstavljaju poduzetnicima i stručnjacima za start-upove koji im daju konkretnu povratnu informaciju (ocjenu ipak daje profesor).

I za kraj – zamisli da si programer. Klijent ti je A1 Hrvatska sa stvarnim poslovnim izazovom. Ti se nalaziš u timu s kolegama iz SAD-a i zajednički rješavate problem (za koji ste stekli znanja, bez brige). Na kraju predstavljate rješenja klijentu, a profesor to ocjenjuje. Eto, to rade ovogodišnji IT seniori na RIT Croatia!

Studiraj uz pomoć nepovratnih stipendija – prijavi se odmah i ostvari pogodnosti!

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2020. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

I na kraju, 70% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu institucije RIT Croatia. Drugim riječima, šanse da osvojiš stipendiju velike su, stoga se prijavi čim prije preko OBRASCA ZA PRIJAVU. 

Za više informacija javi se na email: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 20 433 000 ili posjeti ovu stranicu.

FOTO: RIT CROATIA