LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jednodnevna radionica za studente

UNIQA educira mlade o upravljanju rizicima

Radi se o jednodnevnoj konferenciji koja spaja tvrtke i poduzetnike sa studentskim svijetom te daje mogućnost mladim ljudima da se njihov glas čuje. Naglasak se stavlja na poduzetništvo, edukaciju i društvenu odgovornost.

Radi se o jednodnevnoj konferenciji koja spaja tvrtke i poduzetnike sa studentskim svijetom te daje mogućnost mladim ljudima da se njihov glas čuje. Naglasak se stavlja na poduzetništvo, edukaciju i društvenu odgovornost.

UNIQA osiguranje i hrvatska podružnica najveće svjetske organizacije mladih AIESEC potpisali su sporazum o partnerstvu koje započinje sudjelovanjem UNIQA osiguranja na Youth Speak Forumu koji AIESEC organizira u petak 29. travnja u zagrebačkom hotelu Sheraton. Radi se o jednodnevnoj konferenciji koja spaja tvrtke i poduzetnike sa studentskim svijetom te daje mogućnost mladim ljudima da se njihov glas čuje. Naglasak se stavlja na poduzetništvo, edukaciju i društvenu odgovornost. Predstavnici UNIQA osiguranja su na Forumu pripremili radionicu o upravljanju rizicima za studente.

– Podupiremo mlade koji imaju inicijativu i žele doprinijeti zajednici u kojoj žive. Podupiremo nove ideje i kreativnost i zato smo sklopili partnerstvo s mladima okupljenima u AIESEC-u koji se žele profesionalno i osobno razvijati. Veselimo se Youth Speak Forumu na kojem ćemo sa studentima razgovarati o upravljanju rizicima, neizostavnoj temi u modernom poslovanju, ali i drugim aktivnostima i temama od zajedničkog interesa, poput financijske pismenosti. – rekla je Tina Balenović, direktorica Službe ljudskih potencijala UNIQA osiguranja.

Uz prisutnost u svim aktivnostima koje AIESEC ove godine planira, UNIQA će za studente organizirati Dan otvorenih vrata u UNIQA osiguranju kako bi se svi zainteresirani studenti pobliže upoznali s odjelima i poslovnim procesima osiguratelja, a možda baš netko od njih postane i budući član UNIQA tima. Partnerstvo s mladima koji žele surađivati s korporativnim i javnim sektorom dio je društveno odgovornog poslovanja UNIQA osiguranja u kojem su mladi prioritet. Zajedno će se uključiti u rješavanje gorućih problema u državi, poput nezaposlenosti i odljeva mladih stručnjaka iz Hrvatske.