LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nesigurnost u domu

Unatoč najavljenim strožim kontrolama, Cvjetnim još uvijek hara nepoznata osoba

Studenti smješteni na Cvjetnom još se uvijek ne mogu osjećati sigurno u svojim sobama jer u njih i dalje pokušava ući nepoznata osoba.

Studenti smješteni na Cvjetnom još se uvijek ne mogu osjećati sigurno u svojim sobama jer u njih i dalje pokušava ući nepoznata osoba.

Krajem studenog pisali smo o manijaku koji je obilazio studentske sobe u Studentskom domu Cvjetno naselje. Tada nam je upravitelj doma rekao da će biti povećan nadzor nad prostorijama doma te da su obavijestili policiju. Čini se, međutim, da mu još uvijek nitko nije stao na kraj.
Vezano: Cvjetnim hara manijak koji pokušava ući u sobe; kontaktirali smo Upravu
Naime, student smješten ondje danas je na Facebook grupi u kojoj su okupljeni stanari doma upozorio kolege da netko još uvijek šeta hodnicima doma i pokušava ući u sobe:

– Najradije bih volio više o ovome ne pisati, jer mi je malo pun k****, ali, upravo mi je netko pokušao otvoriti zaključana vrata sobe u drugom paviljonu. Čuo sam i korake kad je otišao. Čisto sumnjam da se netko već par dana po drugom paviljonu u prizemlju zabuni za sobu toliko puta.  Eto, čisti alert. Zaključajte se! Zanimljivo, susjedi je prije par dana negdje oko ovog doba isto se ovo dogodilo.

Nije riječ o izoliranom slučaju jer se na isti problem požalila još jedna studentica smještena u 2. paviljonu, a i druga studentica koja je smještena u 7. paviljonu. Oko problema smo kontaktirali upravitelja doma, a njegov ćemo odgovor objaviti kada i ako ga dobijemo.