LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišni računski centar

Unaprijedite svoje digitalne vještine! Provjerite raspored tečajeva i radionica Srca u rujnu

Pohađanje tečajeva uz vodstvo predavača naplaćuje se prema važećem cjeniku, dok su jednodnevne radionice namijenjene članovima akademske zajednice besplatne.

Pohađanje tečajeva uz vodstvo predavača naplaćuje se prema važećem cjeniku, dok su jednodnevne radionice namijenjene članovima akademske zajednice besplatne.

Sveučilišni računski centar – Srce objavio je raspored tečajeva i radionica za mjesec rujan, pružajući priliku za unaprjeđenje digitalnih vještina. Prijave su otvorene, a mjesta su ograničena, stoga se preporučuje rezervacija na vrijeme, jer prijave traju do popunjenja slobodnih mjesta.

Raspored tečajeva i radionica izrađuje se sredinom svakog mjeseca za naredni mjesec, omogućujući polaznicima da unaprijed planiraju svoje sudjelovanje. Ti programi provode se uživo u učionicama Srca ili online, preko videokonferencijskog sustava, ovisno o rasporedu i vrsti tečaja ili radionice. Način održavanja svakog pojedinog programa jasno je naveden u rasporedu, čime se polaznicima omogućuje jednostavno odabiranje opcije koja im najviše odgovara.

Delegacija poznatog pariškog sveučilišta posjetila Sveučilište u Zagrebu, razgovaralo se o budućoj suradnji



Pohađanje tečajeva uz vodstvo predavača naplaćuje se prema važećem cjeniku, dok su jednodnevne radionice namijenjene članovima akademske zajednice besplatne. Ta ponuda predstavlja vrijednu priliku za studente da besplatno unaprijede svoje vještine.

Planirate upisati studij ili nastaviti svoje obrazovanje? Ne propustite Smotru Sveučilišta u Zagrebu uživo ili online



Prijave se vrše preko sustava za prijavu na obrazovne programe Srca, a u tablici na sljedećoj stranici su prikazani svi tečajevi i radionice dostupne u nadolazećem razdoblju. Tečaj ili radionica koje biste željeli pohađati nisu na rasporedu? Ispunite obrazac i izrazite svoje želje.
IZVOR: SVEUČILIŠNI RAČUNSKI CENTAR SRCE
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA