LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novosti iz tech-svijeta

Umjetna inteligencija stiže u pomoć učenju! Otkrijte zašto su ovi Samsung uređaji ključni za studentski život

Ako tražite uređaje koji će vam pomoći u studentskom životu, bilo to za učenje, zabavu ili sport, novi Samsung Galaxy Z ekosustav vaša je adresa.

Ako tražite uređaje koji će vam pomoći u studentskom životu, bilo to za učenje, zabavu ili sport, novi Samsung Galaxy Z ekosustav vaša je adresa.

Novi semestar samo što nije počeo, pa se valja pripremiti korisnim uređajima i istražiti kako nam to umjetna inteligencija može pomoći prilikom učenja i zabavljanja. Sve što vam treba zapravo je u jednom uređaju – ili bolje, u preklopnom mobilnom uređaju s dva zaslona. Samsung je ponovno pomaknuo granice mogućeg novom serijom preklopnih pametnih telefona Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6. Ti uređaji idealni su za današnje studente koji cijene suvremeni dizajn, sjajne performanse i prilagodljivost, jer spajaju vrhunsku tehnologiju s naprednom umjetnom inteligencijom koja će vam olakšati svakodnevne zadatke i poboljšati vašu produktivnost i kreativnost.

 

Inteligencija + preklapanje = napredan telefon za posao i fakultet


Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 donose revolucionarno iskustvo preklapanja, pogonjeno umjetnom inteligencijom. Galaxy Z Fold6 sa svojim velikim zaslonom omogućuje besprijekorni multitasking, stoga istovremeno možete pregledavati skripte i dopisivati se s vašim kolegama. Za one koji traže drukčiji dizajn, tu je Galaxy Z Flip6, koji je osmišljen za maksimalnu prenosivost i prilagodljivost.


Potpuno simetričan oblik s ravnim rubovima daje uređajima sofisticiran izgled, a osim poboljšanja u dizajnu, Galaxy Z serija je sada robusnija i izdržljivija za bezbrižno korištenje. Ta nova generacija preklopnih pametnih telefona opremljena je poboljšanim Armor Aluminum i Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 staklom, čineći je najotpornijom Galaxy Z serijom dosad.
 

FOTO: Samsung/promo, Samsung Galaxy Z Flip6

 

Pomoć pri učenju i zabavi

 

Galaxy Z Fold6 nudi niz alata podržanih umjetnom inteligencijom koji vam mogu pomoći prilikom učenja, kreiranja skripti i prevođenja teksta. Značajka Note Assist u aplikaciji Samsung Notes omogućuje prijevode, sažetke i automatsko formatiranje za jednostavnije vođenje bilješki. Ugrađena funkcija prepisivanja Transcript Assist omogućuje transkripciju, prijevod i sažetke glasovnih snimaka izravno u Notes aplikaciji. Značajka PDF Overlay Translation omogućuje jednostavno prevođenje tekstova u PDF datotekama, što veoma dobro dođe kad nam treba pomoć oko skripti.


Osim toga, Galaxy Z Fold6 opremljen je sa Snapdragon® 8 Gen 3 procesorom, najnaprednijim do sada, koji spaja centralnu, grafičku i neuronsku procesorsku jedinicu za poboljšanu obradu zadataka umjetne inteligencije. Uređaj je dizajniran za besprijekorne performanse i izvanrednu grafiku, što omogućuje vrhunsko gaming-iskustvo u pokretu. Galaxy Fold6 nije samo tehnološki napredan nego je i vizualno privlačan preklopni telefon koji se može prilagoditi vašem stilu, pa možete birati između srebrne, ružičaste i tamnoplave boje.

 

Izlasci za pamćenje


Izlasci i kućna druženja nezaobilazni su tijekom studentskih dana. Svaki student treba iskusiti studentski život do kraja. Svega toga htjet ćete se prisjetiti nakon što započnete raditi pravi posao. Najbolje uspomene možete stvoriti upravo uz Galaxy Z Flip6, koji donosi novu razinu prilagodljivosti i kreativnosti. FlexWindow vanjski zaslon omogućuje pristup funkcijama podržanim umjetnom inteligencijom bez potrebe za otvaranjem telefona. Za najbolje trenutke s društvom, tu je i FlexCam kamera, koja pruža najsvestranije iskustvo snimanja sa značajkom Auto Zoom, koja prepoznaje subjekt i prilagođava kadar za optimalnu snimku. Također, tu je  Nightography funkcija za izvrsne noćne snimke, čak i u slabim svjetlosnim uvjetima, koja je kompatibilna s društvenim mrežama poput Instagrama.
 

Ne zaboravimo i sportski život


Nakon reda učenja i zabave s prijateljima, treba nam odmor za tijelo i mozak. Ukoliko želite pratiti vaše dnevne, tjedne ili mjesečne sportske rezultate, Samsung Galaxy Watch Ultra odličan je odabir. Galaxy Watch Ultra predstavlja najnapredniji pametni sat u Galaxy Watch liniji, dizajniran za pružanje podrške korisnicima u postizanju iznimnih atletskih rezultata. Taj nosivi uređaj kombinira inovativne funkcije praćenja zdravlja poput BioActive senzora s moćnim hardverom, prvi put predstavljenim uz novi Samsung Galaxy Watch7.

FOTO: Samsung/promo, Samsung Galaxy Watch Ultra
 

Osim novih preklopnih telefona i pametnih satova koji su neophodni za svakodnevni život, dostupne su i nove bežične slušalice Samsung Galaxy Buds3, savršen dodatak novom telefonu i satu. Jednostavnim glasovnim naredbama možete pokrenuti ili zaustaviti reprodukciju glazbe bez dodirivanja slušalica ili povezanog telefona, čime je zagarantirana jednostavnost korištenja uređaja. Ukoliko učite u miru i tišini ili želite savršeno čuti beat najdraže pjesme, Adaptive EQ i Adaptive ANC ovdje su da vam osiguraju kristalno čist zvuk i smanjenje buke, pružajući savršeno iskustvo zvuka u svim okruženjima.


Stoga, ako tražite uređaje koji će vam pomoći u studentskom životu, bilo to za učenje, zabavu ili sport, novi Samsung Galaxy Z ekosustav vaša je adresa.

IZVOR: SAMSUNG, PR