LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska pismenost

Uloži, posloži, umnoži: saznaj kako na jubilarnom Financial Weeku

Studentska udruga eSTUDENT organizira niz predavanja i radionica za studente koji žele raditi na svojoj financijskoj pismenosti.

Studentska udruga eSTUDENT organizira niz predavanja i radionica za studente koji žele raditi na svojoj financijskoj pismenosti.

Već deset godina zaredom, tim studentske udruge eSTUDENT Računovodstvo i financije organizira projekt koji omogućuje studentima da, uz pomoć vrhunskih stručnjaka iz svijeta financija, dobiju znanja koje u fakultetskoj predavaonici ne mogu.

I ove godine će se od 13. do 17. prosinca odviti tri predavanja online te dvije radionice uživo. Svi su pozvani stjecati znanja o aktualnim temama iz područja financija, a i ono još uzbudljivije - odigrati kviz i osvojiti brojne nagrade. Prijaviti se može na obrascu do 11. prosinca. 

U ponedjeljak, 13.12., održat će se predavanje idealno za one koji svoja buduća znanja žele uložiti u kriptovalute - Puno ne mozgaj, kripto upoznaj, pod vodstvom blockchain developera i vlasnika kriptoportala Bitfalls, Brune Škvorca. 

U utorak 14.12. studenti koji još nemaju ideju kako uopće započeti, a kamoli gdje uložiti, posložit će svoje znanje na radionici Što poduzetnik početnik treba znati? Tamo će ih u osnove uvesti Gordan Hrobec, osnivač Opulento računovodstvenog servisa koji pomaže poduzetnicima.

U srijedu 15.12., sudionici imaju priliku doživjeti Jedan dan na poslu - Porezni savjetnik, pomoću radionice u reviziorskoj tvrtki Mazars Cinotti. 

U četvrtak 16.12. oni koje zanimaju financije, a znanje žele umnožiti i o tehnologiji, poslušat će predavanje Hrvoja Ćosića - Kako je Aircash postao #1?

Za kraj, u petak 17.12., za sve one koji se smatraju ekološki osviještenima ili to žele postati, organizirano je predavanje Luke Draženovića - Ulaganje u zelenu budućnost

Više informacija o udruzi eSTUDENT i o Financial Weeku dostupno je na web-stranici ili društvenim mrežama, Facebook, Instagram i LinkedIn

FOTO: ESTUDENT