LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Biološki odsjek PMF-a Zagreb

Ukušaj se u nečem novom i uzbudljivom: postani vodič u Botaničkom vrtu!

Ovo je izvrsna prilika za sve one koji žele steći praktično iskustvo, usavršiti svoje komunikacijske vještine i provesti vrijeme u prirodi.

Ovo je izvrsna prilika za sve one koji žele steći praktično iskustvo, usavršiti svoje komunikacijske vještine i provesti vrijeme u prirodi.

Botanički vrt Biološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu otvara svoja vrata studentima biologije i poziva sve zainteresirane da se prijave za posao vodiča u vrtu. Ovo je izvrsna prilika za sve one koji žele steći praktično iskustvo, usavršiti svoje komunikacijske vještine i provesti vrijeme u prirodi.

Uvjeti za prijavu su jednostavni, a uključuju završenu prvu godinu dodiplomskog studija biologije, oslušani osnovni botanički kolegiji, komunikativnost i vedri karakter te prilagodljivost i sposobnost vođenja različitih dobnih skupina. Ako ispunjavate ove uvjete, ovo je vaša prilika da se okušate u nečemu novom i uzbudljivom.

Zagrebački PMF uvodi novi izborni kolegij za buduće stručnjake u farmaceutskoj industriji



Nakon što se prijavite i budete primljeni, slijedi kratka edukacija tijekom koje ćete naučiti sve što je potrebno za vođenje grupa kroz Botanički vrt. Edukacija završava pismenim ispitom, a nakon toga slijedi praktični dio vođenja i učenje uz iskusne vodiče. Nakon ovog treninga, bit ćete spremni za svoj prvi samostalni vodički zadatak s grupom učenika. Vaš trud i rad bit će plaćeni po evidentiranim satima vođenja. Plaćanje se vrši dva do tri puta godišnje putem studentskog ugovora, po stopi od 8 eura po satu/grupi.

Još uvijek možete steći iskustvo i zaraditi preko ljeta radeći studentske poslove



Svi zainteresirani studenti biologije trebaju se javiti voditelju Botaničkog vrta do 15. srpnja 2024. godine, putem e-maila na adresu vstamen@botanic.hr.
IZVOR: BOTANIČKI VRT BIOLOŠKOG ODSJEKA PMF-A ZAGREB
FOTO: CANVA PRO, OKSANA SHUFRYCH / ILUSTRACIJA