LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski život

Uključi se u Studentski domski odbor i pobrini se za kvalitetu studentskog života!

Tri zagrebačka studentska doma traže članove za domske odbore. Pogledajte koja je uloga članova te kako se prijaviti.

Tri zagrebačka studentska doma traže članove za domske odbore. Pogledajte koja je uloga članova te kako se prijaviti.

Živiš u studentskom domu i želiš poboljšati kvalitetu života u njemu? Onda je Studentski odbor pravo mjesto za tebe! Članovi studentskih odbora istražuju problematiku života u studentskom domu u kojem stanuju te predlažu mjere za njegovo unaprjeđenje. 
 


VEZANO: Prijedlog novog pravilnika o studiranju: uključi se u javnu raspravu i podijeli svoje mišljenjeUpravo su otvorene prijave za izbor članova na nepopunjena mjesta u studentskim odborima Studentskog centra Zagreb. U Odboru studentskog doma „dr. Ante Starčević“ ostalo je šest slobodnih mjesta, u SD „Cvjetno naselje“ jedno mjesto, dok je u SD „Lašćina“ pet slobodnih mjesta. 

Odbor se sastoji od sedam članova koji su studenti Sveučilišta u Zagrebu smješteni u tom studentskom domu, a njihov mandat traje godinu dana.
 

Kako se prijaviti?


Prijave su otvorene do 10. veljače 2024. godine, a šalju se na e-mail: studentski.zbor@gmail.com

Za prijavu je potrebno navesti:

Ime i prezime, broj mobitela, studij, ime studentskog doma u kojem ste smješteni, kratko motivacijsko pismo, koji ste redni broj bili na listi rezultata Natječaja za smještaj u studentske domove, ako ste smješteni na prijedlog Ministarstva (MZO) potrebno je priložiti i odgovarajuću potvrdu istog.
 

„Ako se želiš uključiti i brinuti o kvaliteti života u studentskim domovima, iskoristi ovu priliku i postani član Studentskog odbora nekog od studentskih domova.“ – poručili su iz SZZG-a putem objave na Instagramu.


Prava i dužnosti članova su propisana čl.9 Pravilnika o studentskim odborima kojem možeš pristupiti putem poveznice.

FOTO: STUDENTSKI.HR/ MARIJA KOLOVRAT, ILUSTRACIJA