LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja

Uhvatite i vi za riječ Mirka Filipovića, K-1 i MMA legendu

Pridružite se 16. ožujka na novom izdanju projekta "Uhvati me za riječ". Mirko Filipović će vas motivirati na borbu za uspjeh.

Pridružite se 16. ožujka na novom izdanju projekta "Uhvati me za riječ". Mirko Filipović će vas motivirati na borbu za uspjeh.

Debatni klub EFZG drugu godinu za redom provodi projekt Uhvati me za riječ. Radi se o ciklusu predavanja na kojima ćete imati priliku slušati ugledne i poznate pojedince iz javnog života koji su svojim trudom ostvarili izniman uspjeh u svom području. Događanja su osmišljena po uzoru na prestižna sveučilišta kao što su Harvard, Stanford, Cambridge i druga, a kroz koja će vam govornici nastojati približiti svoj vlastiti put do uspjeha te vas savjetovati kako da iz studentskih klupa hrabro zakoračite u poslovni svijet.

Cilj projekta jest motivirati studente na borbu za uspjeh, malo tko to može učiniti kao Mirko Filipović, bivši boksač, kickboksač, K-1 i MMA borac, ali i bivši pripadnik Specijalne policije – ATJ Lučko, odakle i nadimak CRO COP. Premda je njegova sportska karijera završila nakon trijumfalnog osvajanja Rizinnovog Grand Prixa u Japanu, zasigurno će zainteresirati i motivirati sve buduće poduzetnike i inovatore mnoštvom zanimljivih priča i korisnih savjeta.

Stoga, kako ne biste propustili čuti priču o uspjehu CRO COP-a iz prve ruke, pridružite se u četvrtak, 16. ožujka 2017. u 18 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Ulaz je besplatan.

FOTO: FACEBOOK