LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Rijeka

Ugostiteljski objekti u Rijeci otvaraju vrata studentima, provjerite kada počinju s radom

Studenti se savjetuju da iskoriste ove pogodnosti i uživaju u širokoj ponudi hrane i pića dostupnih tijekom akademske godine.

Studenti se savjetuju da iskoriste ove pogodnosti i uživaju u širokoj ponudi hrane i pića dostupnih tijekom akademske godine.

Studentski centar Rijeka uvodi novi raspored rada i proširuje svoju ponudu ugostiteljskih objekata za studente. Iako je caffe-bar UNIRI započeo s radom već 26. kolovoza 2024. godine te je otvoren u vremenu od 7:30 do 15 sati, većina objekata otvorit će svoja vrata početkom rujna, nudeći studentima brojne opcije za obrok i odmor između predavanja.

Buffet Medicinar, caffe-barovi Andrea, Formula, Infuzija, Reful, i UNIRI, bistro EFRI, kantina Dentina, bistroi Mul, Pomorac, Pravri i Riteh otvorit će svoja vrata 2. rujna 2024. godine. Svi navedeni objekti radit će od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15 sati, osim bistroa Mul koji će imati nešto kraće radno vrijeme, od 7:30 do 14:30. Bistroi i caffe-barovi bit će zatvoreni subotom, nedjeljom te blagdanima.

Aplikacija za bezgotovinsko plaćanje u menzi i studentskim kafićima privremeno je izvan funkcije


Od 1. rujna 2024. godine, studenti i studentice u Rijeci mogu početi koristiti svoju iksicu za kupnju obroka u ugostiteljskim objektima Studentskog centra Rijeka, koji nude uslugu subvencionirane prehrane. Studenti mogu koristiti svoju iksicu za kupnju subvencioniranih obroka u restoranima i dežurnim objektima, a to su Restoran Kampus, Restoran Mini i bistro Pomorac. Ti će objekti studentima omogućiti pristup povoljnijim obrocima, što je od velike važnosti za upravljanje troškovima prehrane tijekom akademske godine.

Restoran Kampus i restoran Mini, koji započinju s radom 1. rujna 2024. godine, omogućuju studentima pristup povoljnijoj prehrani. Restoran Kampus bit će otvoren od ponedjeljka do petka od 7 do 21 sat, subotom od 8 do 19 sati, a nedjeljom od 12 do 19 sati. Restoran Mini radit će od ponedjeljka do petka od 7 do 21 sat te nedjeljom od 12 do 19 sati. Restoran Mini subotom će biti zatvoren. Restoran Index otvorit će svoja vrata nešto kasnije, točnije 23. rujna 2024. godine. 

Restoran na Veterini privremeno je zatvoren, no zato bi nova menza uskoro mogla otvoriti vrata!



Studenti se savjetuju da iskoriste navedene pogodnosti i uživaju u širokoj ponudi hrane i pića dostupnih tijekom akademske godine. Koristeći svoju iksicu u restoranima, studenti mogu značajno smanjiti svoje troškove prehrane, budući da subvencionirani obroci nude povoljnije cijene u odnosu na redovne cijene u ugostiteljskim objektima.
 

Objavljeno je koji studentski restorani u Splitu od sutra kreću s radom


IZVOR: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA