LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Informiranje – pravo mladih”

Udruge mladih i za mlade predstavile se na trećem „Informativnom ponedjeljku”

Pročitajte kako je bilo na „Informativnom ponedjeljku” na kojem su se predstavile udruge mladih i za mlade te se pridružite sljedećem koji će se održati krajem ožujka.

Pročitajte kako je bilo na „Informativnom ponedjeljku” na kojem su se predstavile udruge mladih i za mlade te se pridružite sljedećem koji će se održati krajem ožujka.

Na trećem se Informativnom ponedjeljku, koji se održao u ponedjeljak, 26. 2. 2018, predstavilo sedam udruga mladih i za mlade. Među njima su se našli eSTUDENT, Udruga studenata Grada Zagreba, Financijski klub, Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije, AEGEE Zagreb – Udruga studenata Europe, Udruga Zamisli i SKAC Palma.

Svi su zainteresirani imali prilike čuti brojne zanimljivosti o radu svake udruge te saznati informacije o provedenim projektima, ali i o onima koji su trenutno aktualni. Udruge su predstavile i brojne aktivnosti koje se održavaju na tjednoj i mjesečnoj bazi. Predstavile su i svoje humanitarne djelatnosti, ali i mnoge događaje na kojima im se mogu pridružiti svi koji su u potrazi za novim izazovima i novim poznanstvima. Govorilo se i o regrutacijama i primanju novih članova o čemu više informacija možete pronaći na njihovim internetskim i Facebook stranicama ako ste propustili jučerašnja predstavljanja.

Ovaj je Informativni ponedjeljak pokazao svoju učinkovitost i u tome što su se udruge mladih i za mlade imale priliku bolje povezati, pronaći zajedničke interese te, možda, u budućnosti i sklopiti neke nove zanimljive suradnje i projekte o čijim ćemo aktivnostima zasigurno još mnogo toga čitati i čuti.

Informativni ponedjeljci aktivnosti su koje provodi udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: STUDENTSKI.HR