LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija članova

Udruga za razvoj liderstva traži nove studente aktiviste

Ako želite primijeniti naučeno znanje u praksi, steći različite kompetencije, raditi s mladim i ambicioznim ljudima, postoji natječaj kao stvoren za vas. Prijave traju još danas do kraja dana.

Ako želite primijeniti naučeno znanje u praksi, steći različite kompetencije, raditi s mladim i ambicioznim ljudima, postoji natječaj kao stvoren za vas. Prijave traju još danas do kraja dana.

Konkurencija na tržištu rada danas je izrazito velika, a sigurni smo da mladi koji su već imali nekakvog iskustva s radom u svojoj struci ili na sličnim područjima imaju prednost pred ostalima. Iskustvo je nešto što će vam pomoći pri budućem zaposlenju, a kako biste si olakšali studentske dane, imate priliku prijaviti se za članstvo u udruzi Leadership Development Association Croatia (Udruga za razvoj liderstva Hrvatska).

Ako želite primijeniti naučeno znanje u praksi, steći različite kompetencije, raditi s mladim i ambicioznim ljudima, nemojte propustiti ovu priliku. Spomenuta je udruga otvorila prijave za nove članove koje traju još danas, do 10. rujna. Prijaviti se možete na poveznici tako što ćete na početku odabrati u kojemu se timu želite usavršavati.

Birati možete zmeđu između ljudskih potencijala, IT-a, dolaznih i odlaznih razmjena, pravnog odjela, marketinga, računovodstva i financija te projektnog menadžmenta.

FOTO: Facebook
 
Glavni projekti kojima će se udruga baviti su međunarodne razmjene. Osim toga, u plan rada uključeni su i drugi različiti projekti, a ciljana su skupina osobe od 18 do 39 godina. Većinu članova čine studenti koji dolaze s različitih fakulteta iz raznih djelova Republike Hrvatske, a na prijavu su pozvani i ostali zainteresirani.

Rad udruge Leadership Development Association Croatia možete pratiti na Facebook i Instagram stranici. Ako imate pitanja u vezi s prijavom, možete se javiti na e-mail: lda.croatia1@gmail.com.

Leadership Development Association Croatia je globalna, apolitična, neprofitna organizacija čiji su članovi zainteresirani za liderstvo, poduzetništvo i profesionalni rast. Organizacija svojim članovima omogućuje rad u međunarodnom okruženju te rad na projektima koji uključuju međunarodne razmjene. Misija udruge je pomoći mladim pojedincima da ostvare svoj potencijal, a vizija je uz pomoć međunarodne platforme pomagati mladim pojedincima da razviju svoje profesionalne i osobne vještine kroz rad u međunarodnom okruženju.

FOTO: LEADERSHIP DEVELOPMENT ASSOCIATION CROATIA FACEBOOK