LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BEST regrutira

Udruga BEST poziva na otvoreni sastanak

Odlična prilika za studente.

Odlična prilika za studente.

Studentska udruga BEST Zagreb poziva potencijalne nove članove na otvoreni sastanak koji će se održati u četvrtak, 21. travnja 2022. godine

Svima koji žele obogatiti svoj životopis te razviti profesionalne vještine BEST otvara svoja vrata i omogućuje razvijanje mnogih talenata i interesa kroz različita područja djelovanja Udruge.

Udruga ima nekoliko timova čiji će rad biti predstavljen na otvorenom sastanku. 

Fundraising (FR) tim jedan je od ključnih timova unutar udruge u kojem se razvijaju komunikacijske i organizacijske vještine, kao i financijska pismenost. Bave se financijama udruge te održavanjem suradnje s partnerima, što može pomoći u ostavljanju dobrog dojma budućim poslodavcima.

PR-tim bavi se, naravno, odnosima s javnošću te je otvoren za sve kreativce i ekstroverte. Osim što tim kreira objave na društvenim mrežama, bavi se komunikacijom s medijima, promomaterijalima i raznim drugim aktivnostima.

IT-tim nudi priliku razvijati se na sve popularnijem IT-području. Kao član IT-tima možete raditi na BEST-ovoj web-stranici te se pretvoriti u pravog IT-stručnjaka.

HR-tim, odnosno tim ljudskih potencijala odlična je prilika za sve društvenjake. HR se bavi organizacijom druženja i aktivnosti kako bi se održala bliskost članova udruge. Dizanje motivacije, organiziranje tuluma, druženja, izleta i slično sve su zadaci HR-tima.

Projekt management je organizacijski tim svakog projekta kojeg provodi BEST. Ako ste se pronašli u jednim od timova, dođite 21. travnja na otvoreni sastanak i pridružite se BEST ekipi.
FOTO: FACEBOOK: BEST ZAGREB