LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EU Climate Change Law

U Zagrebu prva Ljetna pravna škola, najbolja tri studenta oslobođena od plaćanja školarine

Osim stručnog radnog programa s vrhunskim predavačima, studentima se nudi i dodatni kulturno-socijalni program.

Osim stručnog radnog programa s vrhunskim predavačima, studentima se nudi i dodatni kulturno-socijalni program.

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira prvu Ljetnu pravnu školu, koja će se održati od 1. do 12. srpnja 2024. godine, na temu EU Climate Change Law. Taj jedinstveni program pruža studentima priliku da steknu najnovija znanja o pravu klimatskih promjena od renomiranih domaćih i stranih stručnjaka.

Ljetna škola namijenjena je studentima iz cijele Europe, koji će imati priliku učiti u opuštenom i interaktivnom okruženju. Svake godine, škola se posvećuje temi od posebne važnosti u europskim i svjetskim okvirima. Osim stručnog radnog programa s vrhunskim predavačima, studentima se nudi i dodatni kulturno-socijalni program.

Zagrebački Pravni fakultet uspješno upisao standard kvalifikacije za sveučilišnog magistra prava



Do troje prijavljenih studenata Pravnog fakulteta u Zagrebu, čije prijave budu najbolje ocijenjene i koji govore hrvatski i engleski jezik, bit će oslobođeni plaćanja školarine. Uvjet je da su spremni aktivno pomagati u organizaciji i provedbi programa Ljetne pravne škole u suradnji s Uredom za međunarodnu suradnju Pravnog fakulteta.

Pravni fakultet ugostio delegaciju sudaca iz Kine, naglasak na napredovanju mladih pravnika u Hrvatskoj



Za upis u Ljetnu školu, studenti trebaju imati završenih najmanje 60 ECTS bodova (odnosno jednu punu godinu studija) iz područja prava, političkih znanosti ili znanosti o okolišu prije početka programa. Također je potrebno poslati životopis, motivacijsko pismo do 1000 riječi s objašnjenjem interesa za pohađanje Ljetne škole, dokaz o akademskoj kvalifikaciji (izjava/potvrda izdana od strane vašeg sveučilišta koja potvrđuje stjecanje 60 ECTS bodova) te dokaz o poznavanju jezika (najmanje razina B2 engleskog jezika).

Upravni kompas: inovativni način izvođenja stučne prakse na Pravnom fakultetu



Obrazac za prijavu se nalazi na sljedećoj poveznici. Detaljnije informacije o događaju su dostupne u brošuri, dok se dodatna pitanja mogu uputiti Uredu za međunarodnu suradnju na e-mail adresu summerschool@pravo.hr.
IZVOR: PRAVNI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: PRAVNI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU