LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu

U zagrebački student servis od danas se možete učlaniti – online!

Opcija online učlanjenja dostupna je svim studentima koji studiraju u Republici Hrvatskoj, kao i ovogodišnjim maturantima koji su u postupku upisa na fakultet.

Opcija online učlanjenja dostupna je svim studentima koji studiraju u Republici Hrvatskoj, kao i ovogodišnjim maturantima koji su u postupku upisa na fakultet.

Od danas je moguće online učlanjenje u Student servis, što predstavlja značajan korak prema modernizaciji i olakšavanju pristupa studentskim poslovima. Prije popunjavanja pristupnice za učlanjenje, potrebno je provjeriti ispunjavate li propisane uvjete te ostvarujete li pravo na obavljanje studentskih poslova, prijavom pomoću AAI@EduHr identiteta u Informacijskom sustavu studentskih prava (ISSP).

Na Smotri studentskih udruga upoznajte dodatne mogućnosti tijekom studiranja


Također, prije učlanjenja potrebno je provjeriti imate li osnovno zdravstveno osiguranje, a to možete učiniti na službenoj stranici Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). Ako nemate osnovno zdravstveno osiguranje, svoj status osiguranja morate riješiti u područnoj ispostavi HZZO-a prema mjestu prebivališta. Strani studenti moraju imati obvezno zdravstveno osiguranje u Hrvatskoj ili Europsku karticu zdravstvenog osiguranja. Više o obveznom zdravstvenom osiguranju možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Kako je na izborima prošao hadezeovac i kontroverzni savjetnik u SC-u Mario Župan?


Opcija online učlanjenja dostupna je svim studentima koji studiraju u Republici Hrvatskoj, kao i ovogodišnjim maturantima koji su u postupku upisa na fakultet. Ta nova mogućnost omogućuje bržu i jednostavniju prijavu, bez potrebe za fizičkim dolaskom u ured, što štedi vrijeme i smanjuje administrativne prepreke. Međutim, studenti koji studiraju na visokim učilištima izvan Republike Hrvatske ne mogu koristiti tu opciju. Oni se mogu učlaniti isključivo osobnim dolaskom u Student servis.

Studenti u Zagrebu, okušajte se u novome pub-kvizu!


Pristupnica za učlanjenje dostupna je online, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenim stranicama Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: PEXELS