LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najbolje čeka posao u Spanu

U tijeku su prijave za plaćenu praksu Span Academy – odskočnu dasku za tvoju IT karijeru

Otvorene su prijave za ovogodišnju plaćenu ljetnu praksu Span Academy koja će se održati od 19. srpnja do 17. rujna, a na kojoj će studenti imati priliku raditi s Microsoft tehnologijama i razvijati svoje znanja i vještine u IT sektoru.

Otvorene su prijave za ovogodišnju plaćenu ljetnu praksu Span Academy koja će se održati od 19. srpnja do 17. rujna, a na kojoj će studenti imati priliku raditi s Microsoft tehnologijama i razvijati svoje znanja i vještine u IT sektoru.

Span Academy plaćena je ljetna praksa u Spanu koja se ove godine održava od 19. srpnja do 17. rujna, tijekom koje će studenti proći kroz osnove networkinga i rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama, što će im poslužiti kao idealna odskočna daska za IT karijeru.

Praksa je osmišljena tako da studenti najprije prolaze stručna predavanja uz praktični rad, a nakon toga timski rade u labovima. Na kraju svaki tim čeka završni projekt koji predstavlja simulaciju stvarnog business casea

Polaznici Akademije imat će priliku raditi s najboljima, steći nove vještine i nezamjenjiva znanja te učiti raditi s Microsoft tehnologijama poput Active Directoryja, PowerShella, Group Policyja, DNS-a, Exchangea/Officea 365, Azurea, SCCM-a/SCOM-a i drugih.

Osim što će studenti imati priliku upoznati nove prijatelje, raditi na izazovnim projektima, sudjelovati u pub kvizovima i drugim zanimljivim aktivnostima, prednost je i to što ne moraju biti iz Zagreba i okolice jer je Span Academy ove godine fokusiran na studente iz cijele Hrvatske. Uz timove koji će biti u Zagrebu, organizirat će se i virtualni timovi za studente koji nisu iz Zagreba.

FOTO: Span
 
Svaki tim ima svoju maskotu. Guje, Vanja i Donald zmije su koje se dodjeljuju studentima, a svaka od zmija ima svoje osobine. Kako rastu vještine i znanja Spanovih Akademaca tako rastu i zmije, a one su pokazatelj njihova napretka. Time se potiče i pozitivan natjecateljski, ali i timski duh.
– Akademija je super prilika i početna stepenica za rad u realnom IT okruženju kroz mentorstvo vrhunskih stručnjaka zaposlenih u Spanu. Osim studentima, Span Academy namijenjen je i maturantima koje zanima IT. – poručili su iz Spana.
U slučaju da zaljubljenike u IT i one koji će to tek postati ove informacije nisu privukle, mogla bi ih privući činjenica da se najboljim polaznicima Akademije nudi posao u Spanu po završetku prakse.

Na praksu se mogu prijaviti studenti s tehničkih fakulteta (IT usmjerenje), kojima dodatno ide u prilog ako već imaju iskustva u IT-u ili u slobodno vrijeme razvijaju vlastita IT rješenja, no to nije nužno.

Detaljnije informacije dostupne su na web-stranici i na Facebook stranici ljetne prakse Span Academy, ali i u videu u nastavku.
 
FOTO: SPAN