LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT

U tijeku su prijave za humanitarni malonogometni turnir „Kopačka solidarnost”

Sudjelovat će članovi eSTUDENT-a i poduzeća s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je najpotrebnije.

Sudjelovat će članovi eSTUDENT-a i poduzeća s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je najpotrebnije.

U organizaciji eSTUDENT-ovog tima Društveno odgovorno poslovanje, kreću prijave za 12. izdanje humanitarnog malonogometnog turnira Kopačka solidarnosti. Turnir će se održati 11. i 12. svibnja 2024. godine, a sudjelovat će članovi eSTUDENT-a i poduzeća s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je najpotrebnije. Projektom se ukazuje na potrebe djece i mladih, kao i svih ostalih članova društva, te na želju za poboljšanjem kvalitete obrazovanja te pružanje mogućnosti svakoj osobi da ostvari svoj puni potencijal.

Poduzeća imaju mogućnost prijaviti jedan tim, bilo muški ili ženski ili čak dva tima ukoliko imaju i mušku i žensku ekipu. Kotizacija za jedan tim iznosi 400 eura plus PDV, dok za dvije ekipe iznosi 670 eura plus PDV. Osim što svojim sudjelovanjem pružaju podršku humanitarnoj akciji, poduzeća također dobivaju priliku za teambuilding i zabavu.

Prijave za poduzeća su otvorene od 25. ožujka do 15. travnja 2024. godine, a mogu se izvršiti putem online forme.
FOTO: ESTUDENT