LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar za poslijediplomske studije

U tijeku su prijave na natječaj za upis studija Konferencijsko prevođenje

Natječaj za upis na studij Konferencijsko prevođenje otvoren je do 19. kolovoza 2020. godine.

Natječaj za upis na studij Konferencijsko prevođenje otvoren je do 19. kolovoza 2020. godine.

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij Konferencijsko prevođenje u akademskoj godini 2020/2021. za stjecanje akademskoga naziva sveučilišni specijalist konferencijskoga prevođenja.

Pravo upisa imaju kandidati koji imaju diplomu četverogodišnjeg dodiplomskog studija ili sveučilišnu diplomu magistra struke uz uvjet polaganja razredbenoga ispita. U prijavi je potrebno priložiti sljedeće dokumente koji se šalju na adresu Sveučilište u Zagrebu, Centar za poslijediplomske studije s naznakom: NATJEČAJ ZA UPIS NA PDSS KONFERENCIJSKO PREVOĐENJE, Trg Republike Hrvatske 14, 10 000 Zagreb:
  • ispunjen obrazac za prijavu
  • ovjerenu presliku diplome / rješenja o akademskom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije, ako je diploma stečena u inozemstvu
  • životopis.
Za više informacija možete se javiti na e-adresu apriban@unizg.hr, a svoju prijavu trebaju trebate poslati najkasnije do 19. kolovoza 2020. godine. Iako se školarina plaća, do 18. rujna imate priliku natjecati se za stipendiju Glavne uprave za usmeno prevođenje pri Europskoj komisiji (DG Interpretation).
FOTO: PIXABAY