LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt splitskog sveučilišta

U tijeku prijave za virtualnu mobilnost u sklopu projekta Europskog sveučilišta mora

Projektom splitskog sveučilišta fokus se stavlja na međunarodnu suradnju i povećanje kvalitete uvjeta studiranja.

Projektom splitskog sveučilišta fokus se stavlja na međunarodnu suradnju i povećanje kvalitete uvjeta studiranja.

Kako bi se povećao broj studenata, akademskog i neakademskog osoblja koji sudjeluju u programima razmjene, predviđen je niz aktivnosti virtualne mobilnosti u sklopu projekta Europskog sveučilišta mora (SEA-EU).

Projekt je započeo u listopadu prošle godine na Sveučilištu u Splitu, a za početak aktivnosti predviđaju se provedbe projekata virtualne mobilnosti kroz metodu bilateralnih učionica, što znači da bi se dvoje nastavnika iz sličnih područja umrežilo te bi jedan drugome pripremili gostujuće predavanje, nakon čega bi sudjelovali u regularnoj nastavi preko videopoveznice. Kako navode sa Sveučilišta, na taj bi se način nastavnici međusobno povezali, jačali te studentima pružili međunarodno iskustvo studiranja kao poticaj povećanja kvalitete uvjeta studiranja.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani nastavnici čiji će se kolegiji izvoditi i sljedeće akademske godine, pri čemu trebaju imati na umu da su ciljane skupine studenti preddiplomskog studija, kao i polaznici cjeloživotnog učenja. Više informacija dostupno je na poveznici.
FOTO: PIXABAY