LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

U tijeku formiranje studentskih odbora u studentskim domovima

Otvorene su prijave za sudjelovanje u radu odbora četiriju studentskih domova. Kandidature se zaprimaju do 24. studenog u 12 sati.

Otvorene su prijave za sudjelovanje u radu odbora četiriju studentskih domova. Kandidature se zaprimaju do 24. studenog u 12 sati.

Ako si student koji živi u studentskom domu i uvijek si jedan od onih koji se bori za prava i ne može držati jezik za zubima, onda iskoristi priliku i postani jedan od članova studentskih odbora u studentskim domovima Studentskog centra! 

Odbori imaju sedam članova, a mandat im traje godinu dana. U slučaju prijave većeg broja studenata od propisanog, Predsjedništvo Studentskog zbora obavit će razgovor sa svim prijavljenima kako bi izabralo potrebnih sedam.

Svi zainteresirani, koji ispunjavaju uvjete, mogu se prijaviti na mail studentski.zbor@gmail.com, i to do 24. studenog u 12 sati. Potrebno je navesti ime i prezime, broj mobitela, studij i ime studentskog doma u kojem ste smješteni.

Članovi odbora mogu biti samo studenti smješteni u tom studentskom domu! A mogu se prijaviti za sljedeće odbore:

  • Studentski odbor Stjepan Radić

  • Studentski odbor Cvjetno naselje

  • Studentski odbor dr. Ante Starčević

  • Studentski odbor Lašćina

Članovi odbora moći će istraživati problematiku koja se tiče života u studentskom domu te predlagati mjere za unaprjeđenje standarda života u studentskom domu, prema čl. 9 Pravilnika o studentskim odborima.

Obavijesti možete pratiti na Facebook stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR