LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

U tijeku dostava prijedloga studenata za Rektorovu nagradu za izvrsnost

Studenti koji zadovoljavaju odabrane kriterije za nagradu za izvrsnost moraju se prvo javiti nadležnima na svojem Fakultetu, nakon čega će ih oni predložiti Sveučilištu. Rok je za dostavu 15. ožujka 2019. godine.

Studenti koji zadovoljavaju odabrane kriterije za nagradu za izvrsnost moraju se prvo javiti nadležnima na svojem Fakultetu, nakon čega će ih oni predložiti Sveučilištu. Rok je za dostavu 15. ožujka 2019. godine.

Sveučilište u Rijeci dodjeljuje Rektorovu nagradu za izvrsnost u 2018/2019. ak. godini. Student uz priznanje dobiva i novčanu nagradu u iznosu od 1000 kuna.

Dekan Fakulteta predlaže kandidata kojem će se dodijeliti Rektorova nagrada za izvrsnost na temelju sljedećih kriterija:

  • redoviti student završne godine studija (preddiplomski/diplomski/integrirani)
  • student redovito upisuje studijske godine bez ponavljanja
  • student je u prethodnoj akademskoj godini stekao najmanje 60 ECTS-a
  • prosječna ocjena koju je postigao tijekom studija je 4,0 ili više (najmanje 70% uspješnosti na preddiplomskom, tj. 80% na diplomskom).

Uz navedene kriterije u obzir se uzimaju i dodatni kriteriji koji se odnose na istaknute rezultate u znanstvenim, nastavnim, kulturnim ili sportskim djelatnostima. Također je poželjno aktivno članstvo u studentskim udrugama i udrugama civilnog društva, kao i sudjelovanje za dobrobit lokalne zajednice.

Rijeka domaćin Plazma sportskih igara mladih: mališani se bore za mjesto u Splitu


Studenti koji se žele prijaviti moraju se javiti nadležnim tijelima na svojem fakultetu, nakon čega će oni svoje prijedloge dostaviti Centru za studije. Rok je za dostavu 15. ožujka, a potrebno je priložiti sljedeće podatke:

  • ime, prezime, naziv i razina studija
  • obrazloženje prijedloga dekana/pročelnika
  • prosjek ocjena postignut tijekom studija do 30. rujna 2018. godine
  • broj ostvarenih ECTS bodova do 30. rujna 2018. godine

Za isplatu nagrade potrebno je dostaviti i adresu prebivališta, kao i kontakt broj studenta, te OIB i IBAN žiro-računa i naziv banke u kojoj je otvoren račun studenta. 

Evo koji se novi fakultet osniva se na Sveučilištu u Rijeci. Osniva se i Centar za istraživanje djetinjstva


FOTO: SVEUČILIŠTE U RIJECI