LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EACEA

U studenom se organiziraju dva webinara s mladima u fokusu, a teme su razmjena i financiranje udruga

U fokusu webinara će biti Erasmus+ i mogućnosti financiranja udruga koje rade s mladima.

U fokusu webinara će biti Erasmus+ i mogućnosti financiranja udruga koje rade s mladima.

Europska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu (EACEA) organizira dva webinara u studenom, a u fokusu će biti Erasmus+ i mogućnosti financiranja udruga koje rade s mladima, prenosi Sveučilište u Rijeci.

Svjetski webinar o globalnim mogućnostima u okviru Erasmus+ oprograma držat će se 7. – 8. – 10. studenog 2022., a webinar je usmjeren na Erasmus+ prilike za razmjenu i suradnju. Konkretno, govorit će se o mogućnostima u akademskoj razmjeni studenata i osoblja, projektima suradnje za visoko obrazovanje, strukovno obrazovanje i osposobljavanje, sport, virtualnu razmjenu i mobilnost istraživača.

Osim tog webinara, održat će se i Info dan o mogućnostima financiranja udruga mladih, u kontekstu suradnje s civilnim društvom održat će se 16. studenog 2022. godine, bit će otvoren za sve i uključivat će vrijeme za pitanja sudionika.

Cilj ovog događanja je pružiti informacije i objašnjenje dvaju otvorenih poziva kojima se osiguravaju bespovratna sredstva za poslovanje Europskih nevladinih organizacija (ENGO) i EU mreža aktivnih u području obrazovanja i osposobljavanja te mladih. U fokusu Info dana dva su poziva: poziv za Okvirni sporazum o partnerstvu (za 3 godine) i Ugovor o posebnim bespovratnim sredstvima (za 2023. godinu). Pozive možete pronaći na Funding & Tenders portalu.

Više informacija o webinaru možete pronaći ovdje, a ako ste predstvnici udruga te se želite upoznati s mogućnostima financiranja, informacije ćete pronaći ovdje.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA