LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UNIRI brine

U Rijeci se traže studenti za pružanje vršnjačke podrške, angažman će biti plaćen

Svaki sudionik dobit će potrebnu edukaciju od stručnog tima SSC-a, uz podršku Ureda za akademsku podršku Filozofskog fakulteta u Rijeci (FFRI).

Svaki sudionik dobit će potrebnu edukaciju od stručnog tima SSC-a, uz podršku Ureda za akademsku podršku Filozofskog fakulteta u Rijeci (FFRI).

Sveučilišni savjetovališni centar (SSC) u Rijeci raspisao je poziv za studente i studentice svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci koji su zainteresirani za sudjelovanje u pružanju vršnjačke podrške. Aktivnosti su dio projekta UNIRI brine, čiji je cilj osnažiti studente u prilagodbi na fakultetske obaveze, razviti vještine učenja te ih pripremiti za tržište rada.

Projekt nudi tri različite kategorije aktivnosti:
 
Startaj osnaženo – Studenti će sudjelovati u organizaciji radionica koje su usmjerene na pružanje podrške i osnaživanje studenata prve godine studija. Cilj je pomoći im u prilagodbi na nove obaveze i izazove studiranja.

Nauči kako učiti – Radionice za razvoj vještina učenja pomoći će studentima da usvoje učinkovitije metode učenja potrebne za uspješno svladavanje gradiva na fakultetu.

Četiristo mladih sportaša okupilo se na „Igrama prijateljstva” u Rijeci, evo tko se popeo na postolje



Pripremi se za tržište rada – Aktivnost uključuje organizaciju tribina koje će studentima pružiti informacije o tržištu rada, prvim radnim iskustvima i izazovima s kojima se mogu suočiti po završetku studija.

Saznajte sve što vas zanima o „Work and Travel USA” programu na promociji događaja u četiri hrvatska grada



Studenti imaju mogućnost birati u kojoj od navedenih aktivnosti žele sudjelovati, a rad će im biti plaćen putem studentskog ugovora. Svaki sudionik dobit će potrebnu edukaciju od stručnog tima SSC-a, uz podršku Ureda za akademsku podršku Filozofskog fakulteta u Rijeci (FFRI).

Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu nositelj znanstvenog projekta vrijednog preko 1,36 milijuna eura



Prijava za sudjelovanje moguća je putem obrasca na poveznici ovdje, a rok za prijavu je 15. listopada 2024. godine. Za sve dodatne informacije studenti se mogu obratiti Uredu za akademsku podršku FFRI-ja na e-adresu akademska.podrska@ffri.uniri.hr.
IZVOR: FILOZOFSKI FAKULTET U RIJECI
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA