LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukativna radionica

U Rijeci se organizira radionica za mlade istraživače

Radionica namijenjena mladim istraživačima koji žele razviti unaprijediti svoje vještine

Radionica namijenjena mladim istraživačima koji žele razviti unaprijediti svoje vještine

Ako vas zanimaju poduzetništvo i inovacija, ova radionica je savršena prilika da se upoznate sa suvremenim alatima tih područja. Doktorska škola u suradnji sa STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci organizira drugu po redu radionicu ”Inovacije i stvaranje vrijednosti u znanosti – trening za istraživače u ranoj fazi karijere”.

Ova besplatna radionica održat će se u utorak i srijedu, 20 i 21. lipnja u prostorijama STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci , a svi sudionici trebaju ponijeti vlastita prijenosna računala. Polaznici će kroz radionicu susresti s raznim zadacima,primjerima, raspravama te razvijanju vlastitih ideja. 


Time se motiviraju i za transfer rezultata istraživanja u društvo te doprinose suradnji akademskog sektora i organizacija iz gospodarstva i zajednice na inovativnim projektima, kao i za pokretanje vlastitog poduzeća temeljenog na rezultatima znanstvenih istraživanja, objavilo je Sveučilište u Rijeci na službenoj stranici.
 

Rok za slanje prijava je do nedjelje, 18. lipnja, a za pristup je potrebno koristiti valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu, prijaviti se možete na poveznici.
 
FOTO: UNSPLASH