LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Pula

U Puli studentima automatski produženo članstvo u studentskom servisu, uz važnu napomenu

Svim studentima koji imaju reguliran status na svojim matičnim sveučilištima, članstvo u servisu automatski je produženo.

Svim studentima koji imaju reguliran status na svojim matičnim sveučilištima, članstvo u servisu automatski je produženo.

Student servis Pula olakšava studentima obnovu članstva automatskom provjerom statusa studenta. Dana 27. rujna 2024. godine, svim studentima koji imaju reguliran status na svojim matičnim sveučilištima, članstvo u servisu automatski je produženo, čime se želi uštedjeti vrijeme i smanjiti papirologija.

Kako bi osigurali prava na obavljanje studentskih poslova, svi studenti trebaju provjeriti svoja studentska prava preko poveznice te osigurati regulirano zdravstveno osiguranje. Važno je napomenuti da status studenta i studentska prava nisu izjednačeni. Iako studenti mogu imati reguliran status, to ne znači automatsko pravo na obavljanje studentskih poslova.

Ako se ne bojite „živih mrtvaca”, iskoristite ovu priliku za rad na gradskim grobljima



Studenti mogu prijavom u sustavu AAI@EduHr provjeriti ispunjavaju li uvjete za obavljanje studentskih poslova te za izdavanje ugovora. Provjera statusa vrši se uvidom u elektroničke evidencije u Informacijskom sustavu visokih učilišta (ISVU) i Informacijskom sustavu studentskih prava (ISSP), koji omogućuju lakšu kontrolu i brže obnavljanje statusa studenata.
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR PULA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA