LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus

U Osijeku radionica za pisanje projekata programa Erasmus+

Radionica je namijenjena sportskim djelatnicima, uključujući volontere, koji namjeravaju podnijeti prijavu na natječaj, a svim sudionicima omogućit će stjecanje primjenjivih znanja.

Radionica je namijenjena sportskim djelatnicima, uključujući volontere, koji namjeravaju podnijeti prijavu na natječaj, a svim sudionicima omogućit će stjecanje primjenjivih znanja.

U Osijeku će se 23. siječnja 2019. godine od 10 sati u Sportskoj dvorani Gradski vrt, za područje Slavonije, Baranje i Srijema, održati radionica za informiranje potencijalnih prijavitelja projekata za područje sporta u sklopu programa Erasmus za rok 4. travnja 2019. godine

Radionica je namijenjena sportskim djelatnicima, uključujući volontere, koji namjeravaju podnijeti prijavu na natječaj, a svim sudionicima omogućit će stjecanje primjenjivih znanja. Organiziraju je Središnji državni ured za šport i Hrvatski olimpijski odbor.  Na radionicama će sudionici dobiti osnovne informacije o programu Erasmus+: Sport, saznati informacije o kriterijima prihvatljivosti za Suradnička partnerstva, Mala suradnička partnerstva i Neprofitne europske sportske događaje.

U prvom dijelu radionice imat će priliku naučiti kako registrirati sportsku udrugu na portalu Europske komisije, što će odmah moći i učiniti. Zatim će naučiti gdje mogu pronaći i kako trebaju pripremiti odgovarajuće obrasce te gdje se nalazi vodič za prijavitelje i ostala dokumentacija. U drugom dijelu radionice održat će se vježbe iz izrade projektnog prijedloga. Stoga sudionici trebaju, ako su u mogućnosti, ponijeti sa sobom prijenosno računalo te proučiti osnovne informacije o natječaju. Sportske udruge mogu se prijaviti za sudjelovanje na radionici online obrascem za prijavu. Obrazac možete pronaći ovdje

 

FOTO: PIXABAY