LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tvrtka SPAN širi svoj osječki ured

U Osijeku nova prilika za zapošljavanje mladih IT stručnjaka!

Zagrebačka tvrtka SPAN d.o.o. predstavila je svoj novi osječki ured, u kojemu bi u idućih godinu dana trebalo biti zaposleno još 30-ak mladih IT stručnjaka.

Zagrebačka tvrtka SPAN d.o.o. predstavila je svoj novi osječki ured, u kojemu bi u idućih godinu dana trebalo biti zaposleno još 30-ak mladih IT stručnjaka.

Zagrebačka tvrtka SPAN d.o.o. nakon nešto više od godinu dana predstavila je svoj novi ured u samom središtu grada Osijeka. Upravo bi u tom uredu u idućih godinu dana trebalo biti zaposleno još 30-ak mladih IT stručnjaka.

Predsjednik uprave SPAN-a Nikola Dujmović rekao je kako je osječki ured u samo godinu dana ostvario odlične rezutate i od 3, došao do 15 zaposlenika, što je svakako pridonijelo potrebi za dodatnim, kvalificiranim kadrom.

Prema Dujmovićem riječima, Osijek ima kvalitetnu klimu za IT sektor, a tvrtka odlično surađuje i s osječkim Poduzetničkim inkubatorom BIOS, Osijek Software City-jem, Elektrotehničkim fakultetom i Gradom Osijekom. Ured u Osijeku uglavnom će raditi na projektima za inozemne naručitelje, a za ovu godinu planiran je rast od dodatnih 30% (za usporedbu, prošle je godine tvrtka imala više od 10 milijuna dolara prihoda).

O kvaliteti osječkih studenata i IT stručnjaka svjedoči i kadar koji se prijavljuje za posao u SPAN-u. Dujmović kaže kako su to mladi, sposobni, ambiciozni ljudi željni učenja i dokazivanja, što svakako pogoduje daljnjem rastu tvrtke i očuvanju kvalitete. Za osječke studente, posebno one s Odjela za matematiku i Elektrotehničkog fakulteta, odlična je vijest da tvrtka ove godine planira primiti nekoliko studenata na praksu, s mogućnošću zaposlenja.

Na otvorenju novoga ureda bio je i zamjenik gradonačelnika, Denis Ambruš, koji je obećao potporu Grada u aktivnostima tvrtke i zahvalio se tvrtki SPAN na odabiru Osijeka kao dijela svoje poslovne mreže, ali i svim stručnjacima iz IT sektora na dosadašnjoj suradnji.

Da je Grad Osijek počeo prepoznavati potencijal IT-a, pokazao je i sudjelovanjem na Acceleration Boot Campu 2015., o čemu smo već pisali, a koji pomaže start-up tvrtkama u realizaciji ideja.

Tvrtka SPAN osnovana je 1993. godine, bavi se pružanjem profesionalnih usluga projektiranja i izgradnje informacijskih sustava te tehničke podrške za korisnike i najstariji je Microsoft Certified Solution Provider. Svojim uspješno završenim projektima za hrvatsko i inozemno tržište, stekli su status jedne od najuspješnijih tvrtki u domaćem  IT sektoru.

FOTO: PODUZETNIČKI INKUBATOR BIOS