LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Model European Union Zagreb 2017

U organizacijskom timu MEUZ-a možete naučiti kako funkcionira Europska unija

Model European Union Zagreb 2017 poziva sve odgovorne, komunikativne i ambiciozne osobe da postanu dio organizacijskog tima. Prijave su otvorene do 19. prosinca.

Model European Union Zagreb 2017 poziva sve odgovorne, komunikativne i ambiciozne osobe da postanu dio organizacijskog tima. Prijave su otvorene do 19. prosinca.

Ako se vaš studentski život sastoji samo od učenja i odlaska na fakultet, a ne osjećate se ispunjeno, trebali biste razmisliti o volontiranju. Uz to, ako vas zanima kako funkcionira Europska unija, kako se donose direktive i uredbe te što je sve potrebno napraviti da se organizira jedna od najvećih simulacija rada tijela Europske unije u glavnom gradu Republike Hrvatske, vrijeme je da se pridružite timu MEUZ-a.

Model European Union Zagreb (MEUZ) međunarodna je simulacija Europske unije koja će se po peti puta održati u Zagrebu od 7. do 12. svibnja 2017. godine Na konferenciji sudjeluje velik broj mladih iz različitih država kojima se nudi prilika da na nekoliko dana postanu zastupnici u Europskom parlamentu, ministri u Vijeću EU, novinari i lobisti. Kroz ovakve simulacije sudionici unaprjeđuju svoje govorničke i prezentacijske vještine, stječu nova znanja o Europskoj uniji i o procesima donošenja raznih dokumenata, a također imaju priliku upoznati ambiciozne mlade ljude iz cijele Europe s istim ili sličnim interesima.

Kako bi se nastavila tradicija i kako bi MEUZ i dalje bio u vrhu ovakvih i sličnih konferencija, otvoren je poziv za nove članove organizacijskog tima. Prijave su otvorene do 19. prosinca, a prijaviti se možete putem poveznice.

Organizacijski tim MEUZ-a za 2017. godinu sastoji se od podtimova, a to su:

• Tim za sadržaj

• Tim za logistiku

• Tim za marketing

• Tim za koordinaciju sudionika

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim mrežnim i Facebook stranicama MEUZ-a. Da je MEUZ svih ovih godina bio uspješan, govori i brojka od 110 sudionika iz više od 20 država koji su sudjelovali na ovogodišnjoj konferenciji održanoj u prostorima Hrvatskog sabora i Stare gradske vijećnice.

Stoga, ako ste komunikativni, ambiciozni, željni novog znanja i voljni raditi na jednom velikom projektu za mlade, prijavite se i postanite dio jedne uspješne obitelji.

FOTO: FACEBOOK/MEUZ