LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Karlo Vulin na konferenciji "Should I Stay or Should I Go?"

U Kroštulinoj mirisnoj radionici oživljeni su tradicionalni recepti

Sendviči od drniškog pršuta i domaće divljači, domaći kruh, peciva s mediteranskim biljem, kroštule, fritule, čajni keksići, torte, slasni krosani s maslacem – tek su dio bogate ponude Kroštule koju će Karlo Vulin predstaviti na konferenciji "Should I Stay or Should I Go".

Sendviči od drniškog pršuta i domaće divljači, domaći kruh, peciva s mediteranskim biljem, kroštule, fritule, čajni keksići, torte, slasni krosani s maslacem – tek su dio bogate ponude Kroštule koju će Karlo Vulin predstaviti na konferenciji "Should I Stay or Should I Go".

Dalmatinski tradicionalni suhi kolačići inspiracija su koja je stvorila ime obiteljske pekarnice iz Pakoštana koja posluje već 15 godina. Kroštula je među domaćim stanovnicima i turistima postala prepoznatljiva zahvaljujući tradicionalnim proizvodima prilagođenim modernim izazovima, a dio uspjeha leži u korištenju visoko kvalitetnih namirnica

– Kad smo otvorili naš prvi dućan, bio je to pravi hit jer tada se nije na baš puno mjesta mogao kupiti zdrav kruh, onaj koji je rađen na zdravoj osnovi s kvalitetnim namirnicama. U našoj kući mama je oduvijek radila kolače tako da smo startali s našim receptima, ali i receptima dalmatinskih baka i teta – ističe vlasnik Karlo Vulin.

U Zadru i okolici otvoreno je 11 lokala, a prije godinu dana u ovim su delicijama mogli uživati i Zagrepčani u sklopu pop-up lokala smještenog u samom centru grada. U Kroštulinoj mirisnoj radionici nastaju proizvodi bazirani na izvornosti i ručnom radu, u suradnji s domaćim proizvođačima i bez dodavanja aditiva. Sendviči od drniškog pršuta i domaće divljači, domaći kruh, peciva s mediteranskim biljem, kroštule, fritule, čajni keksići, torte, slasni krosani s maslacem – tek su dio bogate ponude koja se stalno unapređuje.

Rastu vam zazubice? Upravo će se Kroštula pobrinuti da svi gosti i predavači dvodnevne konferencije Should I Stay or Should I Go? ne budu gladni. Karlo Vulin nakon pauze Powered by Kroštula održat će i predavanje kojim će predstaviti svoj biznis te govoriti o prednostima proizvodnje u Hrvatskoj u odnosu na zapadne zemlje.

Poslovna konferencija održat će se 19. i 20. svibnja u CineStar dvorani Branimir centra u Zagrebu, u terminima od 9 do 16 sati. Za više detalja pratite stranicu konferencije te službeni Facebook event.