LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Europski tjedan na osječkom Ekonomskom fakultetu

„Tvoja mogućnost za budućnost” – prilike i mogućnosti u Europi

Od 6. do 8. svibnja 2015. na osječkom EFOS-u održat će se Europski tjedan pod sloganom „Tvoja mogućnost za budućnost”, a cilj mu je popularizirati EU kod mladih, posebno studenata.

Od 6. do 8. svibnja 2015. na osječkom EFOS-u održat će se Europski tjedan pod sloganom „Tvoja mogućnost za budućnost”, a cilj mu je popularizirati EU kod mladih, posebno studenata.

Nakon uspješno završenog simpozija Kreativna riznica, na osječkom Ekonomskom fakultetu održat će se Europski EFOS tjedan pod nazivom „Tvoja mogućnost za budućnost”. Od 6. do 8. svibnja mladima će se pokušati približiti europska zbivanja i stvarnost.

Ovim događajem EFOS se priključio obilježavanju Dana Europe, koji se obilježava u velikom broju europskih zemlja, s ciljem promoviranja mira i jedinstva. Cilj je događaja kod mladih popularizirati Europsku uniju kroz različita predavanja, radionice, okrugle stolove i natjecanja u širokoj paleti tema.

– Jamčimo odlična događanja uz još bolje predavače kao što su: voditelj Predstavništva EK u Hrvatskoj Branko Baričević, hrvatski europarlamentarac Davor Škrlec, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Dragan Vulin, zamjenik gradonačelnika Osijeka Vladimir Ham, direktor RRA Slavonije i Baranje Stjepan Ribić, popularni Miroslav Škoro i mnogi drugi odlični predavači.– poručuju iz organizacijskog odbora.

Neki od događaja koji će obilježiti tri dana događanja na EFOS-u su okrugli stolovi Unija predrasuda i Europska kava u mom Osijeku, kratki osvrt na vlastito iskustvo u Europskoj uniji Marijane Bošnjak, direktorice Kinematografa Osijek, Semestar u inozemstvu i ERASMUS iz prve ruke – predavanje na kojem će, između ostalih, sudjelovati studenti koji su bili na ERASMUS razmjeni, otvoreni razgovor EU lega u Osijeku i mnogi drugi.

Europski tjedan završit će stand-up nastupom Smiješna strana Europe, a poslije toga organiziran je i after party. Prijave za događaj primaju se online na stranicama EFOS-a. Detaljan program možete pronaći ovdje.

FOTO: BUSINESS.HR