LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TV Student traži pomoć

TV Student pokrenuo „crowdfunding” za kupnju blesimetra, pomozite i vi!

Da bi program koji se marljivo stvara bio što kvalitetniji, studenti ovise o skupoj opremi.

Da bi program koji se marljivo stvara bio što kvalitetniji, studenti ovise o skupoj opremi.

TV Student je televizijski kanal koji stvaraju studenti i mladi profesionalci, a mogu gledati svi.

Televizija Student prva je studentska televizija u Hrvatskoj i regiji, nastala na iskustvima najuglednijih svjetskih studija novinarstva, koji su zaključili da je upravo ovakav vid praktičnog obrazovanja najkvalitetniji način obrazovanja budućih novinara i srodnih zanimanja potrebnih za funkcioniranje kvalitetnih televizija.

Da bi program koji se marljivo stvara bio što kvalitetniji, studenti ovise o skupoj opremi. Novinari, snimatelji i montažeri svojim predanim radom trude se publici prenijeti sadržaj koji nije toliko zastupljen u ostalim medijima, te koji je u potpunosti izabran od strane mladih.

Kako bi se olakšao posao voditeljima, ali i režiji, TV Student je odlučila kupiti blesimetar koji će znatno olakšati svakodnevno stvaranje programa. Uređaj pogrdnog nadimka, blesimetar (eng. Teleprompter), ipak je vrlo korisna naprava i esencijalni dio opreme profesionalnih TV studija. Kao studentska neprofitna televizija, TV Student nema dovoljno novaca (500 USD – cca. 3.400,00 kn) pa su studenti pokrenuli Indiegogo kampanju u nadi da će se skupiti mnoštvo manjih donacija od strane pratitelja i obožavatelja!

- Kao i svaka druga televizija, funkcioniramo u svakodnevnoj brzini i žurbi, a vrijeme koje je potrebno da uspješno snimimo najave u studiju bez blesimetra želimo iskoristiti na druge poslove u proizvodnji programa! Pomozite nam!, stoji u javnom apelu studenata.

- Kao prepoznat medij među publikom na koju i mi ciljamo, Vi biste nam bili od velike pomoći kada biste nešto Vašeg medijskog prostora udijelili našoj Indiegogo (crowdfunding) kampanji. Svaki glas o kampanji, „share” i „lajk” pomaže nam da kampanja ostvari pozitivan rezultat i da ostvarimo cilj - kupnju blesimetra za naš TV studio!

Link na Indiegogo kampanju

FOTO: TV STUDENT