LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Proslava 60. obljetnice osamostaljenja

Tribina karijera i Bal strojara dio su bogatog programa Dana FSB-a

Događaj započinje izložbom „Na ramenima divova" u Galeriji FSB-a gdje će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta, a završava Balom strojara u hotelu Esplanada.

Događaj započinje izložbom „Na ramenima divova" u Galeriji FSB-a gdje će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta, a završava Balom strojara u hotelu Esplanada.

Od utorka 15. studenog do petka 18. studenog 2016. godine održavaju se Dani Fakutleta strojarstva i brodogradnje. Povodom toga organizirano je višednevno događanje s ciljem predstavljanja Fakulteta, studentskih udruga i povezanosti s hrvatskim gospodarstvom.

Ovaj već tradicionalni događaj započinje u Galeriji FSB-a u 18 sati izložbom Na ramenima divova gdje će biti i službeno otvaranje manifestacije Dana fakulteta. Izložbom se obilježava 60 godina osamostaljenja FSB-a od tadašnjega Tehničkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i bit će otvorena čak do 31. siječnja 2017.

Sljedeća tri dana održat će se i Dani karijera gdje će se predstavljati različite tvrtke, studentske udruge i njihovi projekti u auli južne zgrade FSB-a od 10 do 16 sati (osim u petak kada će se predstavljati od 10 do 12). Također, u srijedu 16. studenog održat će se i Tribina karijera u dvorani D od 14 do 16 sati.

U četvrtak 17. studenog u sklopu Dana otvorenih vrata organiziran je obilazak Laboratorija za projektiranje izradbenih i montažnih sustava, Laboratorija za motore i vozila, Laboratorija za zavarivanje, Centra za aditivne tehnologije, obilazak A dvorane te knjižnice Fakulteta. 

Posljednjeg dana planirana je svečana sjednica Fakultetskog vijeća u 12 sati u dvorani A. Konačno, za petak je također planiran i Bal strojara s početkom u 19:30 u hotelu Esplanada. Broj karata je ograničen, a prodaja karata trajat će od 7. do 16. studenoga 2016. Za detaljnije informacije o Balu strojara obratite se na e-adresu: balstrojara@fsb.hr.

FOTO: SCREENSHOT/UNIZG