LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijsko znanje

Treće izdanje Financijske akademije u organizaciji Hrvatske akademske zajednice

Projektom se želi podići financijska svijest i pismenosti mladih kroz bolje upoznavanje s ekonomskim i financijskim konceptima.

Projektom se želi podići financijska svijest i pismenosti mladih kroz bolje upoznavanje s ekonomskim i financijskim konceptima.

Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta najavljuje treće izdanje Financijske akademije, projekta koji dovodi visoko kvalificirane predavače iz raznih sektora bankarskog svijeta, fintecha i financijskih institucija, koji su spremni podijeliti svoje stručno znanje s polaznicima tako predstavljajući iznimnu priliku za studente, mlade i sve one željne širenja svojih financijskih znanja.

Konferencija će se održati 11. siječnja 2024. godine u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 10 sati.
 


VEZANO: Istraživanje o financijskoj pismenosti pokazalo izuzetan interes mladih za učenjem o financijama


 

Cilj projekta


Projektom se želi podići financijska svijest i pismenosti mladih kroz bolje upoznavanje s ekonomskim i financijskim konceptima, osvješćivanje najnovijih trendova u financijskom sektoru te u hrvatskom i europskom gospodarstvu. Također će se projektom pokušati zainteresirati sudionike (posjetitelje) projekta za financije i potaknuti ih na daljnje istraživanje i obrazovanje u tom području.

Ovi će stručnjaci kroz interaktivna predavanja i diskusije omogućiti polaznicima da, ne samo steknu teoretsko znanje, već i razviju praktične vještine koje su od velikog značaja za uspjeh u financijskom svijetu.

FOTO: HAZ, PR

 

Stručni predavači


Donosimo popis predavača, iskusnih stručnjaka u financijskom svijetu: Boris Vujčić, guverner Hrvatske narodne banke, Danijela Princi Grgat, osnivačica Princi Consultinga i predsjednica Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju, Ana Vrbošić, potpredsjednica Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju, Igor Škrgatić, licencirani investicijski savjetnik, broker i osnivač BE-ON savjetovanja, Dalibor Marijanović, osnivač i izvršni partner u INVENTO Capital Partnersu, Saša Hunjak, suosnivač Digital Assemblyja i direktor Adria Digital Exchangea, Božidar Pavlović, freelance konzultant te Linardo Martinčević, predsjednik Random grupe za Fintech i voditelj FinTech inovacijskog hub HNB-a.
 


VEZANO: Održano drugo izdanje Investicijske akademije koja je napunila Ekonomski fakultet do posljednjeg mjesta!



Financijska akademija ne samo da nudi teorijsko razumijevanje trenutnog financijskog stanja u Hrvatskoj i svijetu, već će sudionike uputiti i u praktične aspekte poput upravljanja investicijama, osiguranja i najnovijih trendova na tržištu. Također, obećava i povećanje financijske pismenosti svojih polaznika i potiče razvoj samopouzdanja kako bi se uspješno suočavali s izazovima suvremenog financijskog svijeta. Kroz kombinaciju teorijskog znanja, praktičnih vještina i inspirativnih priča, polaznici će biti opremljeni za postizanje izvrsnosti u svojoj financijskoj karijeri.

Pridružite se Financijskoj akademiji, gdje se znanje susreće s praksom, stvarajući tako most između trenutačne situacije i budućnosti mladih kroz promicanje financijske pismenosti!

Prijave za Financijsku akademiju su besplatne i vrše se isključivo putem obrasca

FOTO: HAZ, PR