LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upisi na fakultet

Treća sreća: Sveučilište u Puli studentima nudi i treći upisni rok

Maturanti dobivaju još jednu priliku za upis na Muzičku akademiju, medicinu, filozofski ili neki drugi poželjan fakultet za koji na drugim sveučilištima, mjesta nema.

Maturanti dobivaju još jednu priliku za upis na Muzičku akademiju, medicinu, filozofski ili neki drugi poželjan fakultet za koji na drugim sveučilištima, mjesta nema.

Sveučilište u Puli obradovalo je brucoše koji još nisu sigurni žele li studirati ili će ipak "pauzirati godinu". Naime, Sveučilište će održati i treći upisni rok na koji će se maturanti moći prijaviti taman nakon ljetnog odmora, kad studiranje ponovno bude u fokusu. Važno je naglasiti da je UNIPU jedno od rijetkih Sveučilišta u Hrvatskoj na kojem je ostalo mjesta na medicini.

"Drugi i treći upisni rok pružaju vam još jednu priliku da zakoračite u svijet znanja i mogućnosti koji nudi naše sveučilište. Naš tim je ovdje kako bi vam pomogao u svakom koraku prijave i upisa. Imate pitanja ili trebate podršku? Mi smo tu za vas", poručili su iz UNIPU-a

Rok za prijavu na drugi upisni rok je 18. rujna 2023., a upisi traju od 19. rujna nadalje, ovisno o rasporedu koji će se naknadno objaviti na stranicama Sveučilišta. 
Za sve one studente koji se ne uspiju upisati na prvom i drugom upisnom roku, postoji i treći upisni rok. Za njega se možete prijaviti od 19. do 24. rujna 2023. godine. Datum upisa predviđen je od 26. do 29. rujna 2023. godine. Broj dostupnih mjesta objavit će se nakon drugog upisnog roka. 

Više informacija o postupku prijave možete saznati pozivom na broj: 052/ 377 066, 377 010 ili 377 043. 
FOTO: FB, SCREENSHOT UNIPU