LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
WorkIn’ Science

Tražiš praksu ili posao? Iskoristi priliku za povezivanje s potencijalnim poslodavcima na Danu karijera PMF-a

Osim izložbenih prostora, bit će organizirana i predavanja te okrugli stolovi s bivšim studentima koji će dijeliti svoja iskustva o profesionalnom uspjehu.

Osim izložbenih prostora, bit će organizirana i predavanja te okrugli stolovi s bivšim studentima koji će dijeliti svoja iskustva o profesionalnom uspjehu.

Prirodoslovno-matematički fakultet (PMF) Sveučilišta u Zagrebu organizira još jedno izdanje WISe-a (WorkIn’ Science), Dana karijera namijenjenog studentima PMF-a. Ovaj događaj, koji će se održati 5. studenog 2024. godine, okuplja različite institucije i tvrtke kako bi studentima predstavili mogućnosti stručne prakse i zapošljavanja. 

WISe je zamišljen kao prilika za studente da se upoznaju s tržištem rada, istraže potencijalne karijere u struci i stupe u kontakt s poslodavcima, uključujući one koji zapošljavaju bivše studente PMF-a. Tijekom događaja, svakoj tvrtki i instituciji bit će dodijeljen izložbeni prostor u kojem će imati priliku predstaviti svoje materijale i izravno komunicirati sa studentima. WISe nudi jedinstvenu priliku za umrežavanje, a firmama omogućuje pronalazak budućih zaposlenika te stvaranje novih modela suradnje putem stručne prakse.

Kako ojačati istraživačke kapacitete i potaknuti inovacije doznajemo na zanimljivoj raspravi ovog mjeseca



Osim izložbenih prostora, bit će organizirana i predavanja te okrugli stolovi s bivšim studentima koji će dijeliti svoja iskustva o profesionalnom uspjehu. Uz formalni dio, predviđen je i lounge prostor za neformalno druženje i networking između studenata i predstavnika tvrtki.

FSB traži volontere za rad na organizaciji i provedbi projekata u tekućoj akademskoj godini



Za više informacija o događaju posjetite službenu stranicu WISe-a, gdje također možete pronaći popis poslodavaca koji će prisustvovati.
IZVOR: WORKIN’ SCIENCE
FOTO: WORKIN’ SCIENCE