LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija članova

Traži te studentska udruga Poduzetnici bez granica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku

U tijeku je regrutacija udruge Poduzetnici bez granica. Pošalji CV i motivacijsko pismo do 8. prosinca ako želiš razviti svoj natjecateljski duh u pozitivnom okruženju.

U tijeku je regrutacija udruge Poduzetnici bez granica. Pošalji CV i motivacijsko pismo do 8. prosinca ako želiš razviti svoj natjecateljski duh u pozitivnom okruženju.

Ove godine možeš postati dio tima, istaknuti se iz mase i razviti sebe i svoje potencijale u EWoB-u (Poduzetnici bez granica). Udruga postoji već devet godina te sa svojim članovima postiže iznimne rezultate u svim područjima.

Nije bitno jesi li student ekonomije, prava, elektrotehnike, koliki prosjek imaš, radiš li negdje, jer svi imaju različite potencijale i različite ideje koje će učiniti udrugu i osobe drugačijom odnosno prožetom novim prijateljstvima, novim idejama i novim iskustvima koja nas potiču na osobni razvoj.

Pozitivno okruženje i natjecateljski duh unutar udruge sve članove neprestano inspirira i potiče na razvoj te na ostvarivanje vlastitih potencijala. Što je potrebno da postaneš dio EWoB tima?

  • Spremnost na rad i učenje
  • Da si student osječkog Sveučilišta
  • Sposobnost rada u timu

Dosadašnji članovi iskazali su se na raznim natjecanjima na kojima su postigli zaista velike uspjehe. Neka od njih su: Case Study Commpetiton, TCU Richards Barrentine Values and Ventures bussins plan competiton, Warsaw Negotiation Roundi i Social Impact Award.

Naporni rad i proaktivnost za neke je od članova rezultirao praksama i zaposlenjima u hrvatskim poduzećima. Druge je pak potaknuo na otvaranje vlastitih uspješnih start up poduzeća.

Što još čekaš? Prijavi se na regrutaciju do 8. prosinca i postani dio tima! Pošalji svoj CV i motivacijsko pismo na e-mail: ewob.croatia@gmail.com Ostale informacije možete pronaći na Facebook stranici udruge EWoB.

FOTO: PODUZETNICI BEZ GRANICA